Šta je novo?

Windows (phone) 10

Meni baterija više troši nego ranije. Oko 10%

Sent from mTalk

Meni jos ne nudi taj update, bio sam na regionu USA pa sam mijenja na Srbija, UK...jos nista

Sent from mTalk

Društvo, kako da namestim upload slika na Google photos, ili bar na Google+?

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Hvala. Uzeo sam full verziju, još samo da skapiram šta da uradim da počne i da radi upload. Bem li ga.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Nisi jedini, lepo pise da je problem do njihove strane...

Pouka o pravnom leku je sacekaj malo mozda pomogne...

Ma jok... Neko radi search-replace i menja Windows Store u Microsoft Store.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ma jok... Neko radi search-replace i menja Windows Store u Microsoft Store.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Da bila je ta prica, glupost, bitce pravi store , i za app i za tehniku :d MS ALIexpress store :whip:

Mada kako ti kazes ovo nece niko primetiti sem par nas fanboya koji koistimo Store XD vecina i ne zna da nadje tu app niti koristi Store :d

Poslednja izmena:
Da li je moguće, da je to prva stvar koja ti ne radi? :D

Da moguće je verovati meni ili ne nakon apdejta aplikacija prijavljuje grešku ... Verovatno da će ispraviti za neko vreme pa me to i ne opterećuje toliko niti mi je važno kada ....

EDIT: PRORADILA PRODAVNICA :D

Sad sve ko pre sve OK

Poslednja izmena:
Da moguće je verovati meni ili ne nakon apdejta aplikacija prijavljuje grešku ... Verovatno da će ispraviti za neko vreme pa me to i ne opterećuje toliko niti mi je važno kada ....

EDIT: PRORADILA PRODAVNICA :D

Sad sve ko pre sve OK

Hhahahahaahha i meni i eno stigao update za fooobar :d

@MaliAbner Ma nije meni nesto bio neophodan, nego mi bilo smesno da ne radi nakon update-a... :D

Sent from mTalk

@MaliAbner Ma nije meni nesto bio neophodan, nego mi bilo smesno da ne radi nakon update-a... :D

Sent from mTalk

Paz ako je verzija Store-a 11703.1001.45.0 onda je u pitanju veliki update za Store i moguce da su vrsili neke interne izmene pa je moralo malo i offline :)

Kad Whats App, FB puknu onda sve cool a kada Store padne onda frka panika :D

Poslednja izmena:
Je li ima jos neko da nije dobio CU ? Prebacivao sam regione Srbija, USA, UK ništa, pise da ne postoji apdejt za moju lumiu 640.

Sent from mTalk

Je li ima jos neko da nije dobio CU ? Prebacivao sam regione Srbija, USA, UK ništa, pise da ne postoji apdejt za moju lumiu 640.

Sent from mTalk

Neobicno, ja imam L640 XL DS i vec nedelju dana sam ignorisao poruku da postoji nadogradnja za OS telefona.
Region je SAD a jezik engleski...

I kod mene je bilo USA/Eng medjutim kako nisam dobio update onda sam mijenjao regione ali za sada corak :)

Sent from mTalk

Malopre dobio obavestenje da imam update, 15063.297, navodno je ovo za one sa CU, ali otkud meni kad ja nemam CU...

Sent from mTalk

Ja dobio 257, a na L830, koji nije na CU, dobio sam 1198

Da pa ide klasicno peglanje utorkom [emoji6]

Sent from Lumia 950

Ala su usrali WIFI aplikaciju, sad nema opcije Edit/Delete i ne mogu da obrisem konekciju da promenim user i pass, posto imam 2 naloga za Unifi koje menjam kad koji potrosim...

Edit: Ja sam *****, nasao sam, samo je malo zavuceno.
Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Potrebna pomoć
Brat ima L650, fabrički Win10. Kao i drugima, kad utakne slušalice, Groove prijavi grešku 0x8007045d, a YouTube (kroz browser) prijavi "Can't decode". Ako restartuje telefon (sa uključenim slušalicama) radi normalno neko vreme, pa opet. Nekima je navodno proradilo posle reseta (iz About menija), a kažu i da radi sa BT slušalicama (koje brat nema i ne bi da ih kupuje). Zanima me da li neko već ima rešenje za problem bez kupovine i bez reinstalacije svega (ako bi uopšte i to pomoglo) i da li se nekome ko je imao taj problem isti rešio nekom insider verzijom? Da li se uopšte zna pravi uzrok problema?

Nazad
Vrh Dno