Nisam ni ja, a verovatno ni hiljade drugih nikad zadovoljan sa bilo kojim OSom. Baš nijedam OS mi nije bio po volji, onako "iz kutije". Prčkao, čačkao, menjao i hackovao svaki, onoliko koliko sam znao samo da bude bliže onome što sam smatrao da meni treba. Tako da ni 8mica nije nikakav izuzetak. Posle izlaska "pravog" PCa i upotrebe svega i svačega od Sinclaira, Ataria, CoCo-a itd. prvo je bila bitka između tadašneg PcDosa i PCMa pa kada je počeo MS Dos pa Windows i OS2 sve sam ih probao i na svima radio, stvarno više nemogu da kažem koji mi se potpuno svideo i uvek mogao da nađem više mana nego dobrih a kamoli perfektnih stvari. Tako je sa skoro svim drugim stvarima koje sam imao, od radija, TVa, kola, oružja,alata itd. Uvek ima nešto što čovek ako može, uradi nešto da približi stvari svojim potrebema ili ukusu. Kada bih čekao da neko tamo ko i nezna da ja postojim, da oni meni specijalno naprave nešto što bi mene potpuno zadovoljilo, baš bih se načekao. Ovako uzmem stvari u svoje ruke, pa dokle signem, stignem, a obično se za to vreme pojavi nešto drugo i "bolje" pa opet jovo nanovo. Da nije tako život bi mi bio dosadan. Ni običan toaster ne izbaci parče hleba ispečeno perfektno za svakoga, kako onda očekivati da nešto toliko komplikovano kao kompjuteri i uopšte tehnika bude perfektna za svakoga.
Znači, ni W8 nije, niti može zadovoljiti sve ukuse a to neznači ni da je dobra ni loša, samo je ono što je i što neko može da izvuče iz nje.