metalpirat
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.05.2009
- Poena
- 320
I da .NET Framework 3.5 radi u win 8 i to bez ikakvog problema. Danas sam cak imao update za njega.
Poslednja izmena:
da vidimo ovako... win7 je savrsen, a vista je glista (ne valja). win7 je smekerski i savrsen zato sto:Pa ocito ne umes da ukapiras ljude oko sebe a sebe si ubedio da je ovo vrh os ili nesto slicno tome a daleko je ispod samog W7 ;-) W7 radi pre svega SAVRSENO gasi racunar i pali ga a ne stavlja u hibernaciju i to mi PREVISE SMETA kod osmice, dalje metro interface nije ni malo userfrendly vec je katastrofalan, zato sam i rekao smekerski W7 jer to i jeste sve je na dohvat ruke, sve je logicno reseno i sjajno reseno. Nije ni cudo sto je W7 postao ovako masovan OS i zasluzio je s obzirom koliko je dobro odradjen OS. Metro applikacije SMARAJU pre svega glupavi pregledaci video snimaka, fotografija i slicno, sami mi menjaju default aplickaciju za pokretanje npr image fajla itd... Gore sam rekao jos TESKIH gluposti koje mi smetaju ako zelis citaj ako ne , ne komentarisi nista. W8 je mladji brat Gliste ( propalitet)
I u celoj toj priči metro uopšte nije manje funkcionalan od klasičnog start menija u bilo kom smislu, pa da razumem kuknjavu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari