igor88
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.07.2009
- Poena
- 575
Pa kupio sam ga
Meni vredi tih 5$. To mu dođe par kokakola u kafiću.
posle toga je bez limita , pa 5 dolara je jedna kokiska mozda 2 :-D hahahaha
Pa kupio sam ga
Meni vredi tih 5$. To mu dođe par kokakola u kafiću.
Dakle, u praksi si dobio Win7?Dobih službeni laptop sa Windows-om 8 i sa uživanjem sam instalirao Start8 i pogasio sve aktivne ćoškove da ne vidim nikada Metro. Kada zaboravim na to da Metro postoji, sistem je zapravo odličan![]()
Pa da, kopiraju Apple po vec starom, ustaljenom obicaju. Samo sto ce oni da prodaju upgrade OS svakih 6 meseci jer ne zaradjuju na hardware-u kao Apple pa da mogu jednom u godinu, dve.
Da nemaju mehanizam da uvaljuju licence na silu, Win 8 ni 5 miliona ljudi sirom sveta ne bi kupilo svojom voljom. Nama kojima ne mogu da uvale na silu su poklonili, kao greska lol
Posledica BSOD-a ili nepropisnog gasenja windowsa. Skini "bluescreenview", on ce ti reci mnogo vise o tome sta se dogadjalo.Svaki put kad upalim komp izbacuje mi sledecu poruku. Sta da radim? :trust:
Pogledajte prilog 104523
znam da možda nema veze sa temom, ali da li se zna izlazak zvaničan officea 2013 u prodaju...nešto sam "ćaskao" preko četa sa majkrosoft operaterom i reče mi 15og januara mada nije siguran...jel se zna nešto o tome...znaima me jer mi treba lokalizovana verzija officea na srpski
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari