sentinel260
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.05.2012
- Poena
- 159
Windows 8 je odlican, svima preporucujem. 😉
a jel? zar nije bila neka fora da moras iz dosa komandama da kreiras butabilni usb? pogledacu na microsoftovom sajtu kad dodjem na komp...Imala je i 7-ca kao i 8-ca zvanicni tool za prebacivanje instalacije sa DVD-a na USB... 😉
jel ovaj win konacno zvanicno podrzava instalaciju sa usb-a bez upotrebe 3rd party programa? jel ima neki oficijelni microsoftov tool za kreiranje butabilnog usb-a? dovoljan je usb od 8gb za to?
jel ovaj win konacno zvanicno podrzava instalaciju sa usb-a bez upotrebe 3rd party programa? jel ima neki oficijelni microsoftov tool za kreiranje butabilnog usb-a? dovoljan je usb od 8gb za to?
da, ali ovo je windows 7 usb tool. mogli su da updateuju pajseri makar da piše da je za windows 8. stvarno mi nije jasno kako tolika kompanija ovako nešto dozvoljava
Hmmm, problem i kod mene i kod devojke identican.. Naime.. Instalirao sam na iste nacine.. Dual boot sa win7, aktivirao sam win8 i kad udjem u win7 imam problem da mi je istekla ``licenca`` tj trazi mi aktivaciju.. Pokusao sam sa 2,3 aktivatora ali nece, neka neko pusti neki na pm ako zna da funkcionise sigurno ili neka neko ponudi resenje ovde.. 🙂 hvala!
ma daj, mene neko ovde zeza... odem na game.amd.com da skinem driver i samo za seriju 7000, 6000 i 5000, za moju 3000 seriju ima samo za win7. i šta mi nindže sad da radimo?
šta je uopšte potrebno instalirati od drivera na win8? šta je dostupno preko update-a? jel ima ati drajvera na tom njihovom updateu ili da skinem neke druge
jel ovo bezbedno i ok?
posao mi je odradio WinUSB Maker
Microsoftov alat radi - verovatno je trebalo formatirati USB, recimo HP alatom. Inače, preko MSDN instalacije, Vindows 8 je odmah aktiviran bez potrebe za rearmom i MediaBootInstall procedurom. Ako nekom fali Start - Classic Shell 3.6.2 je izbačen pre par dana sa podrškom za jump liste i pretragu po Metro aplikacijama, tako da možete imati Win 7 okruženje.sva tri opisuju kako se instalira preko ovog microsoftovog drljavog programa koji meni ne radi 🙂
elem, ovo programče je obavilo posao, videćemo kako će proći instalacija, ja se nadam dobro 😀
Win 8 dolazi sa MSE, samo je prekršten u Windows defender.
Jel to zvanicno od Microsofta?Ako nekom fali Start - Classic Shell 3.6.2 je izbačen pre par dana sa podrškom za jump liste i pretragu po Metro aplikacijama, tako da možete imati Win 7 okruženje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari