sentinel260
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.05.2012
- Poena
- 159
Windows 8 je odlican, svima preporucujem. 
a jel? zar nije bila neka fora da moras iz dosa komandama da kreiras butabilni usb? pogledacu na microsoftovom sajtu kad dodjem na komp...Imala je i 7-ca kao i 8-ca zvanicni tool za prebacivanje instalacije sa DVD-a na USB...![]()
jel ovaj win konacno zvanicno podrzava instalaciju sa usb-a bez upotrebe 3rd party programa? jel ima neki oficijelni microsoftov tool za kreiranje butabilnog usb-a? dovoljan je usb od 8gb za to?
jel ovaj win konacno zvanicno podrzava instalaciju sa usb-a bez upotrebe 3rd party programa? jel ima neki oficijelni microsoftov tool za kreiranje butabilnog usb-a? dovoljan je usb od 8gb za to?
da, ali ovo je windows 7 usb tool. mogli su da updateuju pajseri makar da piše da je za windows 8. stvarno mi nije jasno kako tolika kompanija ovako nešto dozvoljava
Hmmm, problem i kod mene i kod devojke identican.. Naime.. Instalirao sam na iste nacine.. Dual boot sa win7, aktivirao sam win8 i kad udjem u win7 imam problem da mi je istekla ``licenca`` tj trazi mi aktivaciju.. Pokusao sam sa 2,3 aktivatora ali nece, neka neko pusti neki na pm ako zna da funkcionise sigurno ili neka neko ponudi resenje ovde..hvala!
ma daj, mene neko ovde zeza... odem na game.amd.com da skinem driver i samo za seriju 7000, 6000 i 5000, za moju 3000 seriju ima samo za win7. i šta mi nindže sad da radimo?
šta je uopšte potrebno instalirati od drivera na win8? šta je dostupno preko update-a? jel ima ati drajvera na tom njihovom updateu ili da skinem neke druge
jel ovo bezbedno i ok?
posao mi je odradio WinUSB Maker
Microsoftov alat radi - verovatno je trebalo formatirati USB, recimo HP alatom. Inače, preko MSDN instalacije, Vindows 8 je odmah aktiviran bez potrebe za rearmom i MediaBootInstall procedurom. Ako nekom fali Start - Classic Shell 3.6.2 je izbačen pre par dana sa podrškom za jump liste i pretragu po Metro aplikacijama, tako da možete imati Win 7 okruženje.sva tri opisuju kako se instalira preko ovog microsoftovog drljavog programa koji meni ne radi
elem, ovo programče je obavilo posao, videćemo kako će proći instalacija, ja se nadam dobro![]()
Win 8 dolazi sa MSE, samo je prekršten u Windows defender.
Jel to zvanicno od Microsofta?Ako nekom fali Start - Classic Shell 3.6.2 je izbačen pre par dana sa podrškom za jump liste i pretragu po Metro aplikacijama, tako da možete imati Win 7 okruženje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari