Aha nisam znao da ipak moras da imas program kompajliran za odredjenu arhitekturu..mislio sam da posto se izvrsavaju pod windowsom, da koriste njegove api-je i da nemaju dodirnih tacaka sa hardverom na kome se taj windows izvrsava...
Manimo to, usredsredimo se na Windows 8.
Da li je neko probao ovu poslednju leakovanu verziju Windowsa 8, build 7955 x64 ? Posto je nema u 32-bitnoj varijanti. Ja nisam, ali bih voleo da čujem prve utiske. Kako radi,da li baguje,šta je novo što se lako primeti ?
Instaliraj u virtueluJa sam je skinuo ali se plašim da je instaliram jer ne znam kako će da se ponaša pored Windowsa 7 koga imam...
Malo mi je nelogicna prica da MS nece da pogura x64 zbog velikih kompanija koje teraju neki stari x86 softver. Te kompanije verovatno i dalje voze XP, tako da nece prelaziti na recimo Windows 8 x86, kao sto verovatno nisu presli ni na Windows 7 x86.![]()
Mislim da virtual ne podrzava Windows 8 image...mozda gresim ne znam. Ali nesto mi se ne isprobava, bar za sada.
dobro šta si napao čoveka, i ja ne znam da li bi w8 radio u virtual box- u recimo... šta treba izabrati prlikom kreiranja virtuelne mašine? w7 i radiće?
Dzaba kada je interfejs i dalje krs... bolje da porade na unapredjenju konzistentnosti GUI-a.
Nije se mogao preciznije izraziti... Mac OS X inspired GUI consistency.Na šta konkretno misliš, preciziraj se.![]()
Stvarno mislis da ce copy biti jedina razlika izmedju 7 i 8 ?A zašto ovo lepo ne inkorporiraju u sedmicu kroz neki update... sad mora menjam windows zbog copy.. ovaj M$ je uvek bzbrazan...
Na šta konkretno misliš, preciziraj se.![]()
Misli na to da je GUI na W7 katastrofa za desktop i laptop usere, i da se razlikuje ko tezge na pijaci. Kao da je pravljen za tablet, a onda se setili "Jao! Pa nama treba verzija za desk/lap!".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari