Šta je novo?

Windows 8

instaliraj gburner, imaš opciju da raspakuješ ili "run on the fly" što je po meni praktičnije

Vidim da se Microsoft drzi svoje dobre, proverene, strategije, tj svaki drugi Os je odlican.
Win 98 se ++
Win Me --
Win Xp ++
Win Vista --
Win 7 ++
Win 8 -

Probao sam juce, opet Win 8, ovog puta clean install.
Nisam bas toliki mazohista.
Lepo je to sto je u testovima brzi, bolji od Win7, ali ga totalno zeznuse sa metro-om za desktop masinu, kojeg nisam uspeo da iskljucim.
I posle nekoliko sati, nisam speo da na regularan nacin ugasim aplikacije koje se vrte u pozadini.

Microsoft. Cena oko $800.

Sto mi je poznat ovaj smart cover sistem. :D
Gde su spec masine?

MetroUI je FAIL, zatvoren ekosistem a'la Apple iTunes AppStore je drugi veliki FAIL. Jednostavno, nit smrdi, nit mirise.
Nadam se da ce posle ovoga Balmer da dobije nogu.

ma sta je vama ljudi, imas tablet na kome mozes da pokrenes photoshop bre! i5 proc, aloooooo!

kakav ui, kakvi bakraci, briga me za ui, ionako kad si on the go procitas po koju knjigu i pogledas malo net i mail, odgledas neki film, sta ce mi ne znam kakav ui uz to.

u ovome je bre pravi x86 windows, ne treba ni da nabrajam koliko softvera za istsi ima, koliko igara, kakav bre ekosistem kao apple kakva cuda, briga me za ekosistem. ovo je kao pravi kompjuter! mozes da ga koristis kao tablet, a mozes da instaliras crysis 2 da igras ako hhoces! koliko je samo ovaj tablet mocniji od svih appleovih igrackica, pa ova tanka tastatura u poklopcu, boles!

Crysis na integrisanoj intel grafici? Mora da se salis. Jos ce i ventilator da duva da ga ohladi. A baterija na IvyBridge-u? Nece izdrzati ni 5 sati, a standby jedva 10h.

Moguce ali manje vazno jer je haswell iza vrata...
Ionako se prvi macici u vodu bacaju

neka neka... ima onih koji zele kompjuter, a ne igracku.

koliko god ti ne voleo windows x86 ili x64 on moze mnogo vise nego ios ili android. ma kakvi, greota je i uporediti ih...

ovaj tablet je pravi kompjuter, ne znam da li vam je to jasno? ne mobilni nego kompjuter. ipad i android tableti su mobilni telefoni provuceni ispod valjka... heloo!

ne znam da li shvatas koliko ti je glupo poredjenje sa wp 7, jer to je os za telefon, ovde ce ici x64 pro win8. nadam se da ne moram ja da ti ukazujem na to, vidis i sam. dakle izbacite mobilne telefone iz price, razgovaramo o KOMPJUTERIMA.

I sta ja da radim kome je sve ispod 23" neprihvatljivo za rad? :)

Kupićeš iPad!!! Ne, čekaj... šta možeš da kupiš, a da ima 23"...?

Poslednja izmena:
lol. Hocu da kazem da meni tablet,netbook,lap top nemaju svrhu,ma koliko bili jaki.... Niti realno vidim potrebu da imam tablet? ( govorim u svoje ime).

Pa, to sam i hteo da kažem, kome je ovo malo ili mu ne treba (ja), neće ni da razmišlja da kupi tabletu, nego će da uzme šta mu odgovara (full desktop sistem).

Poslednja izmena:
I ja se slazem da je na tablet-u definitivno potreban OS... od viska nikad glava ne boli a zna da zatreba

poenta cele price je da ako vec kesiras za tablet, zasto moras da kesiras i za tablet i za laptop i za desktop. ovo trece ti sada treba jedino ako si gejmer...

daklem imas tablet sa desktop os-om koji ima i interfejs za tablicu. kada hoces da se tabletiras koristis metro kakav god da je. kad se u tebi probudi potreba za 23" a ti ga lepo povezi na 23" pa cepaj. ovde imas mogucnost da to uradis, jer kad ga povezes na veliki ekran imas bukvalno kompjuter, dok ipad i da hoces ne mozes tako da koristis, jer povezo ga na sta oces on ostaje mobilni telefon....

Nazad
Vrh Dno