neka neka... ima onih koji zele kompjuter, a ne igracku.
koliko god ti ne voleo windows x86 ili x64 on moze mnogo vise nego ios ili android. ma kakvi, greota je i uporediti ih...
ovaj tablet je pravi kompjuter, ne znam da li vam je to jasno? ne mobilni nego kompjuter. ipad i android tableti su mobilni telefoni provuceni ispod valjka... heloo!
ne znam da li shvatas koliko ti je glupo poredjenje sa wp 7, jer to je os za telefon, ovde ce ici x64 pro win8. nadam se da ne moram ja da ti ukazujem na to, vidis i sam. dakle izbacite mobilne telefone iz price, razgovaramo o KOMPJUTERIMA.
Cenovnim pozicioniranjem Microsoft Surface Windows 8 Pro (nadam se da sam ubo ceo naziv) ni nema ambiciju da bude konkurencija tabletima. i Windows 7 tableta je bilo sa solidnim hardverom pa se videlo kako su prosli. u svakom slucaju ti tableti nisu konkurencija tabletima nego ultrabook-ovima koji su po meni daleko produktivniji od Microsoft Surface Windows 8 Pro tableta (veca autonomija baterije,veci ekrani,bolja tastatura...). jedini + je touchscreen za koji je veliko pitanje koliko je koristan za jedan pre svega desktop os (mozda i ne zbog samog os-a koliko zbog aplikacija i njihovih interfejsa koji nisu prilagodjeni touch kontrolama, npr pokreni photoshop preko virtual desktopa na nekom tabletu i vidi kolika je produktivnost koriscenjem ts-a). u svakom slucaju svetliju buducnost dajem RT tabletu (u slucaju da ne bude failova kao na prezentaciji) nego PRO varijanti.
Poslednja izmena: