Šta je novo?

Windows 8

Ista situacija. Testova radi, instalirao sam dual boot na vise masina razlicite jacine i biosa. Svuda je dual boot, na prvu, radio bez problema.

Da li je tu bila neka linux ili bsd distribucija ili je sve microsoft čedo

potrebna mi je pomoc,pokusao sam da istaliram win 8 i odmah u stratu mi trazi serijal,a nisam nigde video opcije da se to preskoci,kako to da resim!?

Imam dve particije. Na prvoj je Win7, a na drugoj imam neke podatke. Da li je izvodljivo da instaliram na tu drugu Win8 u dual boot a da podaci ostanu tu gde su?

ili instaliraj na tu particiju,ali bez formatiranja. Mada zbog kasnijeg brisanja osmice,lakse je da napravis novu particiju.

Hvala, to me samo interesovalo, da li mogu da instaliram osmicu "pored" tih podataka, na delimično popunjenu particiju...

instalirao sam win 8,i sad me zanima kako da se resim dosadnog logovanja?!

Pa nije lose samo je stvar navike, nismo naucili pa nam sve smeta instalirao sam W8/64 na cerkicin ION 230 nettop posto vicu da je prilagodjen tabletima ali nisam video neko ubrzanje, cerkica se na pocetku malo nervirala ali je brzo ukapirala sve i sad samo pici, tako da ce 8 ipak zaziveti brze nego sto mi to mislimo

Poslednja izmena:
Osmici ništa ne fali, samo je metro UI višak u desktop okruženju.

vidim da su neki upgradeovali win8 sa win7...jel to znaci da samo treba skinuti iso fajl sa microsoftovog sajta i pustiti da uradi update? hoce li ostati svi ostali programi instalirani? jel mora sp1 da ima win7 da bi se uradio update?

Ja sam na HTPC računaru uradio upgrade i mogao sam da zadržim sistemska podešavanja, aplikacije i podatke. Sistem izgleda identično, ima nove verzije sistemskog softvera i metro kao slepog putnika.

Kad sam kliknuo na link za update, izlistao mi je listu aplikacija koje nece biti kompatiblne sa win8, a tu je i K-Lite Codec Pack 7.6.0. koji onda pack da nadjem?

Osmici ništa ne fali, samo je metro UI višak u desktop okruženju.

Pa već je bilo reči na ovoj temi kako se isključuje taj dosadni Metro. Možda je to sad malo otežano u Release Preview, nisam siguran, ali uskoro će se naći leka i za to, kao i uvek do sada. Pogledaj prethodne stranice, možda to rešenje za isključivanje Metro-a u Consumer Preview još uvek važi i za Release Preview.

Instalirao sam win 8, pise mi evaluation copy, a u properties da je win aktiviran...jel treba nesto da menjam, nece da mi pukne win jednog dana? inace, ovo mnogo konfuzno izgleda.

Kad sam kliknuo na link za update, izlistao mi je listu aplikacija koje nece biti kompatiblne sa win8, a tu je i K-Lite Codec Pack 7.6.0. koji onda pack da nadjem?

Skini VLC player, on ima sve codece u sebi.

Instalirao sam win 8, pise mi evaluation copy, a u properties da je win aktiviran...jel treba nesto da menjam, nece da mi pukne win jednog dana? inace, ovo mnogo konfuzno izgleda.

Pa traje ti dok ne ukinu testnu fazu. Nece ti pokloniti Windows.

Rešenje je da vraćaš datum unazad, i onda bi trebalo da ti Release Preview radi večno. Ali naravno to je vrlo nepraktično rešenje !

i CP i RP traju do pola januara 2013... inace update moze ali nije preporucljivo... makar u mom slucaju masina kod koje sam to uradio je dosta nestabilna (BSOD) posle update-a sa x86 sp1 7-ice na CP... clean install pa redom sta treba... sto i planiram ovih dana na RP (nema update opcije izmedju dve verzije 8-ice).

drugari potreban mi je pomoc,koji program koristiti za otvaranje ISO fajla da bi instalirao igricu?

Vrh Dno