RazbojNick
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2004
- Poena
- 845
msconfig
Ista situacija. Testova radi, instalirao sam dual boot na vise masina razlicite jacine i biosa. Svuda je dual boot, na prvu, radio bez problema.
potrebna mi je pomoc,pokusao sam da istaliram win 8 i odmah u stratu mi trazi serijal,a nisam nigde video opcije da se to preskoci,kako to da resim!?
Тако што дођеш и копираш овај - TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF
Osmici ništa ne fali, samo je metro UI višak u desktop okruženju.
Kad sam kliknuo na link za update, izlistao mi je listu aplikacija koje nece biti kompatiblne sa win8, a tu je i K-Lite Codec Pack 7.6.0. koji onda pack da nadjem?
Kad sam kliknuo na link za update, izlistao mi je listu aplikacija koje nece biti kompatiblne sa win8, a tu je i K-Lite Codec Pack 7.6.0. koji onda pack da nadjem?
Instalirao sam win 8, pise mi evaluation copy, a u properties da je win aktiviran...jel treba nesto da menjam, nece da mi pukne win jednog dana? inace, ovo mnogo konfuzno izgleda.
Instalirao sam win 8, pise mi evaluation copy, a u properties da je win aktiviran...jel treba nesto da menjam, nece da mi pukne win jednog dana? inace, ovo mnogo konfuzno izgleda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari