Mogu li nekako da uchitam moje standarne particije da ih koristim preko vmware?
Jel izashao drajver za nvidiu, probao sam drajver od sedmice i ne radi.![]()
Nije još, ali sudeći po tome koliko je AMD bio brz, verujem da će veoma brzo i Nvidia izbaciti specijalni beta drajver za Windows 8.
za usb instalaciju koristi windows 7 usb tool.
Ja instalirah danas,i nisam zadovoljan,kako perfomansama,tako i celokupnim sistemom.
Par stvari koje su "bolje" nego na sedmici su:
1. Brze instaliranje,nepunih 10 min,za instalaciju os-a
2. Brze paljenje/gasenje/sleep/hibernacija itd
3. Refresh i reset sistema na defaults
mane
1. 3-4 steam igre sam probao nisu radile
2. messages aplikacija,koja sluzi za chat sa msn/fb prijateljima. gui je uzas,nepregledna,fali mnogo sto sta ,recimo notifikacije kao na os x 10.8
3.Metro,koji smara,i komplikuje rad,kada ste u desktopu,a stigne vam poruka,2 dana vam treba da je nadjete.
4. ribbon ui
i jos mnogo toga
verujem da ce final biti jos optimizovaniji, i to je ok.
Ali sam izgled je neprihvatljiv,ceo koncept je nekako glup i nezavrsen.
Nema nigde transparencije,modern ikonica,i fade in/out efekata i ostalih "gluposti" koje bi mozda impresionirale vecinu korisnika.
Idi u settings za win 8 virtual masinu i izaberi karticu options. sa leve strane ces da vidis shared folders i tu mozes da dodas. Dodati folderi/particije se nalaze u My computer pa network pa izaberi vmware-host. Potrebno je samo da su vmware tools instalireneMogu li nekako da uchitam moje standarne particije da ih koristim preko vmware?
Instalira neki prvi drajver uspešno, a kod drugog, kad kliknem na "yes", zacrni ekran i mogu samo da restartujem.@RazbojNick
Kako ne mogu da se instaliraju? Ja instalirao najnormalnije.
Koristim Consumer Preview.Nema opcije za classic start meni u developer preview.
Radi i ovaj fullAko instalirate preko USB / DVD, koristite obvaj product key: NF32V-Q9P3W-7DR7Y-JGWRW-JFCK8
Uspeo sam da ručno instaliram VB drajvere, slika i sistem rade puno bolje i brže, ali nema DirectX podrške, probano sa Pinball FX 2 (neće da se učita, samo izbaci na pločice). Cut the rope radi i to baš brže.
Ovo sa gašenjem aplikacija je baš *****ska varijanta, stalno mora alt+f4
Moguće je da nije skinut kompletan ISO ili je iz nekog razloga pokvaren. Proveri SHA1 http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/iso
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari