Šta je novo?

Windows 8

ma jok, skinuću i ja vmware... samo mi recite prilikom kreiranja virtuelne mašine šta treba izabrati za sistem? pošto ne verujem nešto da ima ponuđeno windows 8...

VirtualBox koliko videh ima ponudjen Win8.

Jel neko podigao ovo cudo u VirtualBoxu ili Vmware-u? Meni nece ni u jednom ni u drugom programu.

ja sam se smorio kad sam video kolika je tema na virtualbox forumu o windowsu 8 i koliko problema ljudi imaju sa tim, pa uzeh da skidam vmware workstation 8...

Meni nece ni u vmware workstation 8 da radi.

jeli utice ovo nesto na win7 ako se instalira na isti hard?

Instalira mi se u vmware-u 8. Javljam utiske posle...

Kako si uspeo da instaliras? Ukratko napisi postupak.

odavno instalirao, ladno trazi code za aktivaciju pri instalu ...lol

treba jos ovo da se ispegla, grafika mi nesto cudno radi, svidja mi se sta su uradili od dev. previewa

Integracija Metro UI-a sa klasicnim desktopom je katastrofa. Hocu start button. :(

Na laptopu moze da mi instalira. Izgleda da ne moze na starijim masinama koje nemaju VT-x/AMD-V hardware virutelization.

Nista posebno nisam podesavao. Stiklirao da cu posle da insaliram os i izabrao win 7. Sve ostalo na default podesavanjima. Posle sam samo ukljucio da cd drive pokrece image i instalirao normalno. Samo da napomenem da nije htelo da mi radi sa vmware-om 7.1 pa sam instalirao 8.

evo sad instaliram w8 u vmware8, izabrao w7 i da ću kasnije da instaliram sistem, kao TheCya... laguje mi miš u virtuelnoj mašini, jel to normalno? :D

beta verzija, a ni jedan error, ni jedan bsod, nista o_O

firefox se 10 puta brze otvara nego u w7....sve je dosta brze i agilnije, sta ce tek biti u finalnoj verziji D:

firefox se 10 puta brze otvara nego u w7....sve je dosta brze i agilnije, sta ce tek biti u finalnoj verziji D:

Developer preview verzija je od prvog dana do danas radila bez problema na netbook-u, da bi je danas zamenio ovom. :) Ovo je prakticno finalana verzija i ne verujem da ce biti znacajnih promena po pitanju stabilnosti i performansi. Meni smeta sto je Metro UI potkacio veci "deo" OS-a nego sto sam ocekivao i to je ono sto mi najvise smeta (pored lose integracije sa desktopom).

Ti brines da ovo nece moci da se piratizuje zbog toga sto trazi product key. :D

Ovaj metro je toliko fuj da ako nebude mogao da se ukloni necu ni instalirati finalnu verziju :D dok mi se novi taskmenager svidja :p

Prilozi

• hm.jpg
    hm.jpg
    388 KB · Pregleda: 192
haha meni se bre svidža ovaj metro :D

negooooo, kako da popravim performanse virtuelne mašine, sve mi secka i kočiiii x( ne mogu da igram cut the rope :(

i da, kakvo je stanje sa virusima za w8? koji antivirus radi sa ovim čudom?

Koliko si ga koristio? Par sati? Lol. Sačekaj malo, polako.

Lepo radi u VirtualBox, 15x bolje od developer preview. Stavio sam 32bit, manje je zahtevna.

Ne nalazi "RPenabled" u celom registru.
haha meni se bre svidža ovaj metro :D

negooooo, kako da popravim performanse virtuelne mašine, sve mi secka i kočiiii x( ne mogu da igram cut the rope :(

i da, kakvo je stanje sa virusima za w8? koji antivirus radi sa ovim čudom?
Probaj bilo koji AV za win 7, virusi su isti.

zašto mi ovako koči i sporo radi u vmware, šta treba da instaliram da bi radio normalno… dao sam mu oba jezgra procesora i 1.5gb rama :(

Nazad
Vrh Dno