Šta je novo?

Windows 8

Windows8.png

MKAAAAY?

Grifin, pa sve je to već poznato, možda nisi pratio vesti ovih meseci, ali za ove novosti se zna već nekoliko meseci.

Gde taj da ne prati,taj zna vise nego ceo win8 team :D
Inace ovo gore nista spektakuralno,par promena,vecina pojedincima nista ne znaci. Barem da su nasminkali malo vise desktop okuzenje (ne metro)

Videćemo za taj Metro, nadam se da će ga u finalnoj verziji biti moguće sasvim isključiti. Mislim da već sada mnogo korisnika šalje pritužbe Microsoftu na račun Metro interfejsa, iskreno se nadam da se Microsoft neće odlučiti na drakonske mere već će ostaviti nama korisnicima da biramo.

Iskreno, dok ne probam Beta verziju neću znati kakav je osećaj raditi u Metro okruženju, ali po onome što sam video, ne verujem da će mi se dopasti.

Ja se nadam da nece biti mogucnosti da se iskljuci jer zbog tog pilicarskog stava, Windows i dalje vuce repove jos od W3.11 Navikni se ili prestani da ga koristis, vrlo je prosto :)
A inace, kad ce da izbace GUI iz kernela i kad ce IE da izbace iz istog? :)

Ja se nadam da nece biti mogucnosti da se iskljuci jer zbog tog pilicarskog stava, Windows i dalje vuce repove jos od W3.11 Navikni se ili prestani da ga koristis, vrlo je prosto :)
A inace, kad ce da izbace GUI iz kernela i kad ce IE da izbace iz istog? :)

Zbog tih "pilicarskih navika" Windows i dalje ima najveci deo trzista a OSX nikako da predje ni 5% :) (nije presao - iOS+OSX su zajedno samo u tablet+desktop trzistu presli 5%)
Sta tebi smeta sto ja hocu da zadrzim stari izgled? Sta TI gubis time? Ne svidja ti stari izgled? Imas novi ili prestani da koristis isti :) Imas alternative.

Bravo alfaunits, ako si mu rekao. Sasvim si u pravu !

Windows 8 Consumer Preview Release

Hello, folks. After all their hard work, Microsoft finally compiled the public Windows 8 Consumer Preview build, 8250. The public release of the following build its scheduled for 29th February. We are also preparing for a full review, later, if we have the time. Stay tuned on WinUnleaked and on our forums.

ma koja virtuelna mašina sa 2 gb rama, a partition magic može samo da se slika sa 3 gb slobodno na disku :d :d :d :d

madaaaaaaa... mogao bih da probam virtuelnu mašinu sa 1gb rama kad budem imao vremena na sveže uključen komp dok mi w7 de pojede sav ram :D

Smejaćete se ako vam zbog njega puknu particije.;)

ja sam bre pravio particije sa nekim free sh*tom kad sam instalirao dual boot sa ubuntuom na netbuku i evo i dan danas rade :D

zato što je neki nemam pojma šta, prvo što je gugl izbacio kada sam kucao free partition manager :d

edit: mrzi me sad da gledam, ali mislim da je baš ovaj easeus :d nit znam šta je to, nit dal je dobro, al obavilo je poso :D

Poslednja izmena:
Obrisao sam post, ali evo ga opet, da ne ispadne da pričaš sam sa sobom.:D
EASEUS je odličan, daleko sigurnija stvar za upotrebu danas nego PM.:)

pa dobro :) hvala puno na savetu, koristiću ga i dalje :) nećemo više offtopic, mada i nije offtopic, jer treba ljudi nečim da naprave particije za win 8 :p

Lepse od klasicnog metroa,ali i dalje je bezveze. :d

Lepse od klasicnog metroa,ali i dalje je bezveze. :d

tesko da mozes da poredis ove dve stvari :)
ovo sto je poslao Jovyland je metro dizajn za desktop, nema veze sa "klasicnim" metrom(start menu, touch optimizovan deo win 8 kako god hoces da ga zoves), Steven Sinofsky je na MSDN blogu jasno rekao da nece biti full metro tema u dekstop delu Win 8 :)

@Jovyland
prelepo x]

Kamo lepe srece da zaista izgleda tako...

Nazad
Vrh Dno