za usb instalaciju koristi windows 7 usb tool.
Prvo sam pomislio da ovo nema veze sa mojim problemom i da FlashBoot radi potpuno istu stvar, ali rekoh ajde da pokušam. Napravio butabilni USB na ovaj način, i gle čuda, nema više "The selected disk has an MBR partition table" poruke i bez problema instalirao.
Iako sam imao Windows 8 Developer, opet ne znam gde se šta nalazi, sve je zatureno negde i istumbano. Nemam taj osećaj lagodnosti kao kod sedmice, mada kapiram da je zbog toga jer sam navikao na nju, i da je samo pitanje vremena navikavanja (nadam se). Apsolutno nemam taj happy feeling kao kad sam prelazio sa XP-a na sedmicu (Vistu sam preskočio iz očiglednih razloga). Šta znam, ja i dalje smatram da su se previše fokusirali na touch, a manje na korišćenje pomoću miša. Daću mu vremena.
Sutra cu da instaliram ovaj novi preview kao dual boot sa w7, e sad, da li smem da se ulogujem sa svojim Live accountom na osmici, posto imam., khm, narodnu verziju Windowsa 7 ? Ovaj prvi preview mi je, kada sam se ulogovao, izbacio na sedmici da je "not genuine".
Zasto instalirate beta verzije OS-a na obican HDD kad moze sasvim lepo da radi unutar VM-ova, plus uz Snapshots mozete lakse da se vratite u pre-fakd-up state?![]()
Zasto instalirate beta verzije OS-a na obican HDD kad moze sasvim lepo da radi unutar VM-ova, plus uz Snapshots mozete lakse da se vratite u pre-fakd-up state?![]()
Pa iskreno ne dopadam mi se OS ne secka mi nista ali ne ovaj interface je previse gay totalno su se okrenuli ka tabletima Win7 Still RULEZ do kada videcemo :-D
Da li si uopšte pročitao taj tekst ili probao windows 8? Ko je rekao da ne postoji klasičan desktop?
Bump, smorio sam se, treba da promenim neka podesavanja a ne mogu, pls help.Imam ovaj problem: http://www.eightforums.com/customiz...m-pc-settings-windows-8-consumer-preview.html
Jel moze neko sa 32bitnim Win8 da uploaduje PC Settings.lnk, Remote Desktop Connection.lnk i Store.lnk precice iz C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs foldera?
Ne mogu da otvorim PC Settings/More PC settings is Win charm-a.![]()
Ako mislis na metro app, mozes i tako sto pomeris mis na gornji deo ekrana, "uhvatis" app levim klikom i prevuces je skroz dole.Instalirah i ja na vm. Ide tečno baš.
Kako se izlazi iz igre kompletno a da nije preko TM-a? Lol wtf?
Zaboravih par stvari da pomenem. Kada otvorim Weather pločicu, izbacuje mi "This app is not available in your market". Šta mogu da učinim povodom toga? Da li je IP bazirano ili kako? Druga stvar, instalacija osmice mi je pokarabasila aktivaciju sedmice na drugoj particiji, nemam pojma kako, samo znam da mi sedmica sad javlja da nije više Genuine. Verujem da nisam jedini kome se to desilo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari