NIKAKO ALI NIKAKO WINDOWS PREKO TORRENTA, ko zna sta je sve ubaceno u taj iso fajl.Skinuo preko qBittorrent Windows 11 srpski , ima samo 2 seedera , skidao 2-3 sata:
Ja ne uspevam ovo da uključim. Promenim na On, zatraži restart, uradim, ali opet isto.Dodali su u UI Defendera HW enforced stack protection, do sada je bio kao polisa. Tako da ko ima noviji CPU, Intel 11th gen, Zen 3 i novije, može da uključi u Device Security.
Pogledajte prilog 386206
https://techcommunity.microsoft.com...rdware-enforced-stack-protection/ba-p/1247815
Koliko sporo se pali? Imaš SSD ili hard disk? Ja kod mene nisam primetio nikakvu razliku u odnosu na Win 10.I dalje nije lepo optimizovan za gaming.
I dalje sporo pali CSGO, nakon vise od godinu dana otkako su mnogi prijavili taj problem.
Cini mi se da win10 fluidnije radi na mom PCu od 11, iako je istaknuto, kobajagi, kako w11 sljaka bolje.
10ka jos neko vreme, pa cemo videti.
Redovno igram CSGO i nisam primetio. Ne znam do čega je. Koliko u principu traje?SSD, i nikako da se to resi, to mi je bilo prosto fascinantno. Citah i po reditu, desava se ljudima koji imaju N puta bolji hardver, sto opet ukazuje da je neka sistemska greska u pitanju. Sa 10kom nikakvih problema nem,am.
Ne cini ti. 10-ka radi fluidnije. 11-ica je za nove generacije racunara.I dalje nije lepo optimizovan za gaming.
I dalje sporo pali CSGO, nakon vise od godinu dana otkako su mnogi prijavili taj problem.
Cini mi se da win10 fluidnije radi na mom PCu od 11, iako je istaknuto, kobajagi, kako w11 sljaka bolje.
10ka jos neko vreme, pa cemo videti.
Liči na fast startup problem gde komp ide u hibernaciju, ne u gašenje. Izgasi ga (fast statup) iz power opcija. Restart kompa pa pokušaj gašenje i vidi šta se dešava.Da ne otvaram novu temu, imam jedan "problem" pa verujem da ce neko od vas znati resenje za isti. Naime, nedavno sam sastavio konfiguraciju iz "My Gear" i sve radi kako treba osim sto prilikom iskljucivanja kompa na "Shut down", kad se isti iskljuci, ukoliko pomerim misa komp se ukljucuje, kao da sam isao na "Sleep" a ne "Shut down". U BIOS-u sam opciju "USB power delivery in Soft Off state" disable-ovao, u Device Manager-u sam u Power Management opcijama za misa opciju "Allow this device to wake the computer" iskljucio, ali pomeranje misa posle Shut down-a i dalje startuje komp. Ali ukoliko prodje malo vise vremena (tipa 2-3 min.) od iskljucivanja PC-a, pomeranje misa ga vise ne ukljucuje.
Primetio sam i da kad se komp ukljuci pomeranjem misa posle Shut down-a, free space na C: particiji mi bude 126GB, umesto 144GB koliko je realno stanje. Onda komp prebacim u Sleep mod i potom ga wake-ujem i onda pise 144GB free space-a koliko i treba da bude. Inace mis je wireless, stari Logitech MX620, Windows 11 Pro (verzija 22H2).
To je to, više se ne uključuje pomeranjem miša posle Shut down-a. Veliko ti hvala.Liči na fast startup problem gde komp ide u hibernaciju, ne u gašenje. Izgasi ga (fast statup) iz power opcija. Restart kompa pa pokušaj gašenje i vidi šta se dešava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari