Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Je li imao neko problem da Edge neće da se pokrene, niti išta pomaže od navodnih fiksova?
Meni je iskljucivanje Fast Startup-a u Power Options-u resilo taj problem. Uradi i to ako vec nisi.Ni ja nikako da rešim "problem" sa mišom i stand by na laptopu. Sve moguće opcije sam isključio/uključio ali i dalje se budi iz stand by moda samo ako se pomeri miš.
Ja imam problem što se pokreće. Sam. Bez da sam ga išta pitao. To se dešava povremeno kada se računar "budi" iz hibernacije. Skoro svaki treći put me na desktopu dočeka pokrenut Edge (koji inače sam nikad ne pokrećem). Gledao sam po netu, dešava se i drugima (i nakon Sleep-a) do te mjere da postoji niz nekih rješenja, probao sam nekoliko, uključujući i neko čačkanje po registry-ju, ali nije pomoglo. Ludilo.Je li imao neko problem da Edge neće da se pokrene, niti išta pomaže od navodnih fiksova?
ovo je novina?April 25, 2023—KB5025305 (OS Build 22621.1635) Preview
April 25, 2023—KB5025305 (OS Build 22621.1635) Preview - Microsoft Support
support.microsoft.com
Tema je i za probleme koje ljudi imaju sa Windows 11, bez razloga napadas coveka.Vrati se ti lepo na win 10 i resio si sve probleme a mi necemo da citamo tvoju kuknjavu vise. Ako idalje hoces da koristis win 11 otvori svoju temu pa tamo pisi koje probleme imas.
Probaj da reinstaliras graficke drajvere.Sad mi iz nekog razloga na taskbaru fale ikonice kad se probudi iz sleep. Samo počelo juče, bez da je išta menjano, nisam ni instalirao ovaj preview. Restart Explorer procesa reši stvar.
hah pa to m$ tako namerno stavio da se dize edge kad se stavi u hiber komp mora to tako ili ga uninstall traziti na yt ima opcija ili trpiti tako kod mene nikad se to ne desavaJa imam problem što se pokreće. Sam. Bez da sam ga išta pitao. To se dešava povremeno kada se računar "budi" iz hibernacije. Skoro svaki treći put me na desktopu dočeka pokrenut Edge (koji inače sam nikad ne pokrećem). Gledao sam po netu, dešava se i drugima (i nakon Sleep-a) do te mjere da postoji niz nekih rješenja, probao sam nekoliko, uključujući i neko čačkanje po registry-ju, ali nije pomoglo. Ludilo.
mozda je novina ali ne mora znaci mozda je samo ono sto nisu stavili pa sad je tu
Zanimljivo da i dalje ne mogu da rese poznati bag sa "akcionim" centrom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari