Šta je novo?

Windows 11

• Začetnik teme Deleted member 46590
  • Datum pokretanja
Je li imao neko problem da Edge neće da se pokrene, niti išta pomaže od navodnih fiksova?

Ni ja nikako da rešim "problem" sa mišom i stand by na laptopu. Sve moguće opcije sam isključio/uključio ali i dalje se budi iz stand by moda samo ako se pomeri miš.

Ni ja nikako da rešim "problem" sa mišom i stand by na laptopu. Sve moguće opcije sam isključio/uključio ali i dalje se budi iz stand by moda samo ako se pomeri miš.
Meni je iskljucivanje Fast Startup-a u Power Options-u resilo taj problem. Uradi i to ako vec nisi.
Jos jednom hvala @dzonihsv . ;)

Je li imao neko problem da Edge neće da se pokrene, niti išta pomaže od navodnih fiksova?
Ja imam problem što se pokreće. Sam. Bez da sam ga išta pitao. To se dešava povremeno kada se računar "budi" iz hibernacije. Skoro svaki treći put me na desktopu dočeka pokrenut Edge (koji inače sam nikad ne pokrećem). Gledao sam po netu, dešava se i drugima (i nakon Sleep-a) do te mjere da postoji niz nekih rješenja, probao sam nekoliko, uključujući i neko čačkanje po registry-ju, ali nije pomoglo. Ludilo.

Sad mi iz nekog razloga na taskbaru fale ikonice kad se probudi iz sleep. Samo počelo juče, bez da je išta menjano, nisam ni instalirao ovaj preview. Restart Explorer procesa reši stvar.

Vrati se ti lepo na win 10 i resio si sve probleme a mi necemo da citamo tvoju kuknjavu vise. Ako idalje hoces da koristis win 11 otvori svoju temu pa tamo pisi koje probleme imas.

Vrati se ti lepo na win 10 i resio si sve probleme a mi necemo da citamo tvoju kuknjavu vise. Ako idalje hoces da koristis win 11 otvori svoju temu pa tamo pisi koje probleme imas.
Tema je i za probleme koje ljudi imaju sa Windows 11, bez razloga napadas coveka.

Ne znam...ja retko kad imam problem sa win11...u vecini slucajeva sve radi kako treba. :)

Sad mi iz nekog razloga na taskbaru fale ikonice kad se probudi iz sleep. Samo počelo juče, bez da je išta menjano, nisam ni instalirao ovaj preview. Restart Explorer procesa reši stvar.
Probaj da reinstaliras graficke drajvere.

I meni se par puta desio taj problem sa ikonicama u task baru. Mislio sam da se programi nisu podigli i restart resava problem. Danas je bio drugi put da se desi.
Restart mi traje 10-15 sek tako da me ne tangira.
Inace, meni nije bio u sleep nego normalno ugasen i upaljen.

Ja imam problem što se pokreće. Sam. Bez da sam ga išta pitao. To se dešava povremeno kada se računar "budi" iz hibernacije. Skoro svaki treći put me na desktopu dočeka pokrenut Edge (koji inače sam nikad ne pokrećem). Gledao sam po netu, dešava se i drugima (i nakon Sleep-a) do te mjere da postoji niz nekih rješenja, probao sam nekoliko, uključujući i neko čačkanje po registry-ju, ali nije pomoglo. Ludilo.
hah pa to m$ tako namerno stavio da se dize edge kad se stavi u hiber komp mora to tako ili ga uninstall traziti na yt ima opcija ili trpiti tako kod mene nikad se to ne desava
ovo je novina?

Pogledajte prilog 387405

mislim da nisam video to pre ovog update
mozda je novina ali ne mora znaci mozda je samo ono sto nisu stavili pa sad je tu

Može li nekako da se ubaci neko fix za Snipping tool da bude na PRtSCR dugmetu?
Da ne čekamo oficijelno rješenje.

Kakva je ovo internet aktivnost? Ceo dan danas ovako šalje nešto. Telemetrija? Ali, do sad mi tako nikad nije bilo. I da, jesam u Insider programu, beta kanal. Možda zato?

ethernet.jpg

Upload.

Skini Process Explorer i Sysinterlans TCPView pa pogledaj detaljnije sta se desava

Ok, tnx. Uradiću to čim budem imao vremena. Sad sam u poslu nekom.

Zanimljivo da i dalje ne mogu da rese poznati bag sa "akcionim" centrom...

Da li u ovom threadu postoji već neki tutorial za debloat windowsa 11? :)

Šta bi ti da "debloatujješ" i zašto ?

Revo unistaller i neki drugi mogu da uninstaliraju default APPs. Imaši "Debloat" programe za to samo se dobro pazi šta izbacuješ-

U ovo vreme jeftine skladišne i radne memorije ne znam što bi neko smanjivao bilo koji Windows, a posebno 11-icu....

Pitanje u vezi Secure Boot-a:

Pošto upravo instaliram W11 sa fleške uz isključeni Secure Boot, a pre sekund pročitah čitajući nešto da to može imati neka ograničenja potom, je l' istina? Recimo hoće li mi raditi ažuriranja?

Jedino videh da neke igre zahtevaju strogo uključen Secure Boot, ali me to ne dotiče.

I može li se Secure Boot uključiti posle instalacije?
Ili da ne čačkam ako može tako da se poremeti instaliran Windows?

Nazad
Vrh Dno