Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Svaki lossless format je istog kvaliteta.
Meni i dalje zeza origin , kada uklkjucim njihov fps i onaj in game overlay sve zalaguje i sve se ukoci ... sreca ima fixSad će godinu dana 11-ice. Nema više ne može da ne radi kako treba, sada mora da radi kako treba na novijim računarima.
22h2 vecinom resava probleme koje su bile u 21h2, ali za "Combine taskbar buttons when the taskbar is full" i "Pokretanje task managera preko kontekstnog menija taskbar-a' moraju da se koriste alternative poput startallback i shell, nego da cekas da ih MS vrati.Posle godinu dana, jesu popravili sledece greske u dizajnu interfejsa?
-Nije moguce postaviti 7zip i sl. aplikacije u kontekstni meni, vec se mora ici na Show more options pod-meni pa tek onda se pojavljuje 7zip
-opcija za Combine taskbar buttons when the taskbar is full
-Pokretanje task managera preko kontekstnog menija taskbar-a
-prebacivanje fokusa na pozadinski prozor prevlacenjem fajla/ova u taskbaru
-pinovanje ikonica na taskbar njihovim prevlacenjem
Mozda smatraju da se te stvari ne koriste svaki dan pa nisu bitne.Posle godinu dana, jesu popravili sledece greske u dizajnu interfejsa?
-Nije moguce postaviti 7zip i sl. aplikacije u kontekstni meni, vec se mora ici na Show more options pod-meni pa tek onda se pojavljuje 7zip
Posle godinu dana, jesu popravili sledece greske u dizajnu interfejsa?
Ko ima potrebu da cacka dobro je da ima izbora da moze da se prilagodi, ko nece slobodno moze da nastavi da koristi win 10... licno mi se win 11 svidja i na neke nedostatke sa se privikao na neke ne ali ni win 10 nije tako savrsen kao sto se prica... ima i on svojih mana.Vodim se logikom, zasto koristiti 11cu i krpiti je 3rd party alatkama kad vec u 10ci imaju sve te opcije bez ikakvog cackanja.
Naravno. Vise je fokus bio na to koliko MSu treba da ispravi neke ocigledne nedostatke u interfejsuNajbitnije je da svako nadje ono sta mu odgovara i da to koristi bez neke preterane potrebe da druge ubedjuje da je nesto bolje ili losije.
Posle godinu dana, jesu popravili sledece greske u dizajnu interfejsa?
Aplikacija tj, creator odreeđuje da li će ta aplikacija da se upiše u context menu ali su očigledno promenjeni uslovi pa se ovi nisu snašli. Mnogi (čak i previše) drugi programi to rade. Task manager je samo pomeren jednu granu/click više ali postoji.
Windows Registry Editor Version 5.00
; MajorGeeks.Com
; Disable Right-Click Context Menu in Windows 10 Start Menu
; https://www.majorgeeks.com/content/page/disable_rightclick_context_menu_start_menu.html
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\Explorer]
"DisableContextMenusInStart"=dword:00000001
Dragi dnevniče, win11 je nešto najbolje, samo mi nema zvuka, ne mogu da nađem drajvere ali se snađem na internet i sve je super😂Koristim WIN11 od kako je izašao. Nemam apsolutno nikakvih zamerki. Sitnice koje su mi bile nebitne,
Prvo sam imao Elitebook 840 G4 na kom je besprekorno sve radilo. Jedini bug je zvuk pri podizanju sistema, ponekad se čulo krckanje i ništa drugo nisam primetio za godinu dana.
Pre nekoliko dana sam nabavio G8 sa i5 11 generacije. Htedoh ubaciti novi M.2 disk od 512GB (povoljna cena trnutno kod jedne domaće radnje) i tu je bilo malo problematike pri instalaciji... Ali se sve nađe na netu. Problem su "drajveri" za NVME diskove kod 10,11 i12 generacije intela.
Kada sam instalirao te "drajver", sve je prošlo extra - za nekih 8-10minuta je instalirao win11 i radi besprekorno.
Windowsu 11, čista 10ka![]()
Ne na Taskbar-u.Shift + Right-Click kombinacija preskače novi Context Menu u Windows 11.
Moj dnevnik bi rekao da imam sve naj bolje i naj novije drajvere a isti su kao za W10 neki i za W7. Sve što se tiče hardvera radi super mada UI ume da zeza ili mi se nešto ne sviđa.Dragi dnevniče, win11 je nešto najbolje, samo mi nema zvuka, ne mogu da nađem drajvere ali se snađem na internet i sve je super😂
Očigledno ne čitaš pažljivo postove a etiketiraš.Dragi dnevniče, win11 je nešto najbolje, samo mi nema zvuka, ne mogu da nađem drajvere ali se snađem na internet i sve je super😂
Ovo neš gledati narednih 5-7 godina. Niti za igre, niti za softver.tipa Win11 only igre itd...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari