CountMike
Old but gold
- Učlanjen(a)
- 01.07.2012
- Poena
- 1,105
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 5800x Arctic Liquid Freezer II 360
- Matična ploča
- Asus Prime x470 Pro
- RAM
- Kingston 3600
- GPU
- Gigabyte, AMD Rx 6600xt
- Storage
- Samsung 970 Evo Plus, 500GB. Samsung 960 Evo 250GB, , Cruical P1 1TB, Lexar NVME 2TB
- Zvuk
- On board Realtek 1220
- PSU
- Seasinic 750W
- Monitor
- 2 x 27" ' 1x 24"
- Laptop
- HP 630
- Mobilni telefon
- Samsung A12
- Pristup internetu
-
- Mobilni internet
Ubih se juče sa Phone Link-om, neće pa neće da propisno radi bego samo delimično, Postoji spisak telefona koji su kao "kompatibilni" sa PL a moj Sansung A12 nije tu. Još odozgo Blue tooth mi je jako problematičan u radu sa telefonom, piše "Paired" na obe strane asli "Not connected" a i kada mi uspe čim prebacim jedan file sa telefon on prekine vezu pa sve iz početka.
Bilo mi je potrebno da prenacim sve falove sa telefona jer je SD kartica prepuna, Naj više što sam uspeo je preko USB cabla i/ili WiFi a kada se poveže sa PC-om onda samo pokazuje poslednje snimke i to samo oe u skladištu na telefonui ne mogu ni da vidim one na SD kartici.
Na laptopu sa W10 čim prikačim telefon na USB kabl telefon prikaže kao Other device sa imenom A12 i tu mogu da vidim i manipulišem sa folderima i fajlovima odvojeno telefon i SD kao da su odvojeni diskovi ili particije. Koliko se sećam tako je bilo i na W11 dok je još uvek aplikacija bila My Phone.
Da očistim i ispraznim SD morao sam da prebacim sve na laptop, sa njega na USB SSD pa sa njega na desktop.
Bilo mi je potrebno da prenacim sve falove sa telefona jer je SD kartica prepuna, Naj više što sam uspeo je preko USB cabla i/ili WiFi a kada se poveže sa PC-om onda samo pokazuje poslednje snimke i to samo oe u skladištu na telefonui ne mogu ni da vidim one na SD kartici.
Na laptopu sa W10 čim prikačim telefon na USB kabl telefon prikaže kao Other device sa imenom A12 i tu mogu da vidim i manipulišem sa folderima i fajlovima odvojeno telefon i SD kao da su odvojeni diskovi ili particije. Koliko se sećam tako je bilo i na W11 dok je još uvek aplikacija bila My Phone.
Da očistim i ispraznim SD morao sam da prebacim sve na laptop, sa njega na USB SSD pa sa njega na desktop.