Namestilo se samo od sebe...ludilo!Ne znam da li je vec bilo reci o ovome (ne uspevam da nadjem); od kako sam na novom laptopu, manje vise sam primoran na win11 (dosta sam ga i izbegavao, cast mi)...naime, sitnica koja me dovodi do ludila; da li je ikako moguce spojiti precice za OneDrive personal i OneDrive for Business da stoje jedna ispod drugog, a ne ovako razbacano kao na slici (jedna gore uz home, druga dole uz This PC. Zakleo bi se kada sam aktivirao ovaj for Business da je na trenutak stojao ispod i onda se samo od jednom "teleportovao" na dno.
Prilazem sliku u prilogu da vidite o cemu se radi. Svaka pomoc za resenje problema dobrodosla.
A zasto samo jedna particija?Namestilo se samo od sebe...ludilo!
Haha bas!...i prisluskivanje Lepo me nasmeja za dobro jutro druze!AI ***a
Uzimam jos jedan nvme od 1tb, a realno nemam potrebe vec duze vreme za vise od jedne particije. Dok sam formatiorao disk na dnevnom/nedeljnom/mesecnom nivou nekad davno (win XP i sl) jos mi je i bilo smisla, sada kada mi je gotovo sve na oblaku i kada dizem sistem samo kada moram (citaj kupim novi laptop) to mi je skroz odgovarajuca opcija.A zasto samo jedna particija?
Imaš Ventoy, na koji možeš da staviš više ISO na isti USB.Media creation tool iz Win10 UEFI/GPT nije napravio usb gpt.. Rufus radi, ima li jos neki nacin?
Clonezilla, nije iz Windowsa, ali lepo radi.Zna li neko kako da kloniram windows na nov hard? Gde god da trazim samo mi nude neke programe, a sigurno moze iz windowsa, mada nigde nisam nasao kako... Ako neko moze da pomogne bio bih mu zahvalan
Линк који си навео говори сасвим супротно од овога што си написао.Microsoft kompanija odustaje od ranije najavljene prakse - neće stopirati instalaciju Windows 11 operativnog sistema na stariji hardver.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari