Šta je novo?

Windows 11

Media creation tool iz Win10 UEFI/GPT nije napravio usb gpt.. Rufus radi, ima li jos neki nacin?

Zanimljivo pored dobro poznatih PairDrop, SnapDrop, ShareDrop koje rade iz browsera na svim platformama postoji i LocalSend aplikacija za sve platforme!

Local-Send.png

Lepo radi na android telefonu/TV-u , a i u kombinaciji sa Windows 10/11!
Postoji verzija i za FireOS!

OpenSource, besplatna, bez reklama i ostalih gluposti - tako da preporuka :)

Ne znam da li je vec bilo reci o ovome (ne uspevam da nadjem); od kako sam na novom laptopu, manje vise sam primoran na win11 (dosta sam ga i izbegavao, cast mi)...naime, sitnica koja me dovodi do ludila; da li je ikako moguce spojiti precice za OneDrive personal i OneDrive for Business da stoje jedna ispod drugog, a ne ovako razbacano kao na slici (jedna gore uz home, druga dole uz This PC. Zakleo bi se kada sam aktivirao ovaj for Business da je na trenutak stojao ispod i onda se samo od jednom "teleportovao" na dno.
Prilazem sliku u prilogu da vidite o cemu se radi. Svaka pomoc za resenje problema dobrodosla.

Prilozi

• 2023-04-03.png
    2023-04-03.png
    58.9 KB · Pregleda: 116
Ne znam da li je vec bilo reci o ovome (ne uspevam da nadjem); od kako sam na novom laptopu, manje vise sam primoran na win11 (dosta sam ga i izbegavao, cast mi)...naime, sitnica koja me dovodi do ludila; da li je ikako moguce spojiti precice za OneDrive personal i OneDrive for Business da stoje jedna ispod drugog, a ne ovako razbacano kao na slici (jedna gore uz home, druga dole uz This PC. Zakleo bi se kada sam aktivirao ovaj for Business da je na trenutak stojao ispod i onda se samo od jednom "teleportovao" na dno.
Prilazem sliku u prilogu da vidite o cemu se radi. Svaka pomoc za resenje problema dobrodosla.
Namestilo se samo od sebe...ludilo!

Prilozi

• 2023-04-05.png
    2023-04-05.png
    43.1 KB · Pregleda: 75
AI ***a

Haha bas!...i prisluskivanje :D Lepo me nasmeja za dobro jutro druze!
A zasto samo jedna particija?
Uzimam jos jedan nvme od 1tb, a realno nemam potrebe vec duze vreme za vise od jedne particije. Dok sam formatiorao disk na dnevnom/nedeljnom/mesecnom nivou nekad davno (win XP i sl) jos mi je i bilo smisla, sada kada mi je gotovo sve na oblaku i kada dizem sistem samo kada moram (citaj kupim novi laptop) to mi je skroz odgovarajuca opcija.

Zna li neko kako da kloniram windows na nov hard? Gde god da trazim samo mi nude neke programe, a sigurno moze iz windowsa, mada nigde nisam nasao kako... Ako neko moze da pomogne bio bih mu zahvalan :)

A zašto nisi našao kad sigurno može? 🙂

Biće da ipak mora neki program, lično koristim macrium reflect za kloniranje a ima još dosta softvera da se probere za istu namenu

EaseUSTodoBackup (.iso)

ili

AOMEIPartitionAssistant

ja za redovni backup koristim easeus i odlican je.
Inace, samsung magicion ima opciju data migration, ali je samo za samsung diskove. Vrlo moguce da drugi imaju svoje namenske softvere ako je novi disk istog proizvodjaca.

Iskljucivo verzija sa slike jer novija verzija ne radi posao...
1680795826153.png

Koristi li neko novi outlook? Ima podršku za gmail i uspešno sam da dodao jedan gmail nalog, ali nikako ne mogu i drugi. Pretpostavljam da ovaj drugi ne mogu da dodam zbog nekih podešavanja u samom google nalogu, ali ne znam koja su to? Zna li neko od vas trik?
1680807090386.png

Da li je tacno informaciju da ces sledeci meseci veliki azurianje

Windows 11 23H2 ??​

Windows 11 bez problema na I5 3450, 16gb DDR3, AMD R9 280 3GB, GA-Z77M...Sve radi kako treba. Kakav TPM koj bakraci.

Screenshot_1.png

Poslednja izmena:
Можеш ти њега и на EDO рам-у да покренеш, али како ће радити...

Pa valjda su uvideli da nije svima potreban napredan security i da veliki broj instalira zaobilaznim putem.

To sam video na mondo, sad ne znam.

Nazad
Vrh Dno