OP
OP
Deleted member 46590
Guest
Update završio za 9 minuta uključujući download.
Napisali su da nece ostaviti u prasini prvu generaciju Ryzen (AMD Zen 1) i Intel 7 generacije jer isti mogu da ispune kriterijume. Svi ostali ryzeni koji su ispod Zen arhtekture i Intel 6 generacije nece zadovoljavati niti ispunjavati kriterijume za mogucu instalaciju Windows 11 operativnog sistema.Microsoft je danas objavio da će win11 moći da se instalira i na “stariji” hardver. Toliko o TPM. Caka je samo što neće moći da se nadograd sa 10 na 11 preko ažuriranja, već će morati da se skine iso i instalira ručno. Naravno ako se ponovo ne predomisle 😂
Bukvalno niko nije napravo hackable-proof sistem, neće se ni MS truditi da uradi to.Tako me ne bi cudilo da smisle nesto da zaobidju njihove uslove.
Napisali su da nece ostaviti u prasini prvu generaciju Ryzen (AMD Zen 1) i Intel 7 generacije jer isti mogu da ispune kriterijume. Svi ostali ryzeni koji su ispod Zen arhtekture i Intel 6 generacije nece zadovoljavati niti ispunjavati kriterijume za mogucu instalaciju Windows 11 operativnog sistema.
Ovo sto sada ljudi pomocu stapa i kanapa mogu da instaliraju Win 11 je tako kako je ali mislim da ce sam Microsoft to pokusati da onemoguci ali kao i sve na ovom svetu sto covek napravi ima i resenje da se zaobidje. Tako me ne bi cudilo da smisle nesto da zaobidju njihove uslove.
Skidam sa MS prodavnice MS program i MS antivirus ga obrise 🤔
Uzmi veci usb nije na odmet, sto se tice registracije ja sam odradio update sa Win 10 Pro gde sam u racunaru prebacio na beta insider i skinuo update Win 11 Pro i posle toga mi je u racunaru pisalo da mi je Win registrovan, inace kljuc je original. Tako da mislim da je to za sada najbezbolniji prelaz.^ Nisam detaljno pratio koliki kapacitet minimalno USB mora da bude da bi se kreirao bootable sa Win11?
Ovde piše +4GB što može da bude i 6, i 8 i 12GB
Drugo, kako je jednostavnije/pouzdanije registrovati Win11, direktno sa Win10 SN (pretpostavljam da Win11 SN još nema za kupiti), ili prvo instalirati Win10 pa ga registrovati, pa ažurirati na Win11?
Sibnuo danas W11
Probaj takođe "WINSAT MEM"@sam633
Vidi se sve osim latencije (trial verzija). Ne znam koje su normalne vrednosti, valja li ovo?
Pogledajte prilog 316216
^ Nisam detaljno pratio koliki kapacitet minimalno USB mora da bude da bi se kreirao bootable sa Win11?
Ovde piše +4GB što može da bude i 6, i 8 i 12GB![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari