22449.100 odbija da instalira preko nove 2200.176 instalacije. Na 48% GSOD "Driver pnp watchdog" pa se sve vrati na staro. Nigde be piše koji driver. Vraćanje na prethodnu verziju izbriše sve log-ove.
Sada jedino da probam da skinem ISO ali ide nešto teže nego sa W10. UUP Dump skine sa greškom.
Ахм, мислим да знаш шта бих сад откуцао ,-)
Шалу на страну,
@BobRock9x мало претерујеш, али имаш и валидне аргументе, али то сви већ знамо. У сваком случају може и љубазније.
- Промена на конзоли је условљена индустријом(скупље набавне цене итд) и на горе је. На срећу једина последица коју су сви пријавили је мало виша температура,
али је незадовољство истом том променом(поготово у тренутку када се на многим пољима то дешава - ССД, напајања итд) нормално и објективно.
- У праву си да су људи сами изабрали да буду инсајдери и бета тестери, као и да многи снимају на "не подржане" системе па се жале, ја сам изнад негде и написао да је МС променио опет шта може шта не може(по трећи пут), што је и изазвало неприлике многима који су се после жалили, али ето кад не читају или не повезују ствари... али то опет не значи да треба да пљујеш кориснике што се жале на багове који нису повезани са истим, без обзира што су одабрали дп/бету, јер тема је буквално windows 11 developer testiranje... па о чему да пишу....
- Овде долазимо и до твог коментара о томе да ради боље(на компјутерима који подржавају све спецификације и јесу подржани) него 10ка на почетку(али не и тренутно) али главни разлог за то је што 11 и јесте 10 само ето са доста (донекле)већих промена...
Иначе не бих ти баш саветовао да користиш исти као примарни и једини ОС, брисао је МС и на "стабилном" win10 корисницима фајлове

, а и ми који радимо више врста бекапа, реално увек је смарање...плус понекад додатни проблеми... али то је друга тема.
Наравно
@Čika_Kure иако делимично исто у праву, опет одговара у једном делу у стилу свог омиљеног "јунака", само да неког не помеша са одређеним режисером
ПС
Што се тиче тога да људи једва чекају да МС нешто погреши, мислим довољно је читати након било ког апдејта (ево сад на пример "optional" у Вин10 који ће изаћи свима стандардно у други уторак) шта је све поправљено и шта не могу годину дана да среде... Још од када су одлучили да дозволе програмима да вршљају по регистрију(тј од првог момента Виндовса 95) нико не мора ништа да чека би "пљувао" мада бих ја користио неку другу реч.
Пре бих рекао да сви чекамо да немамо ништа негативно да кажемо и да је све ок...