Error 0x80200013?Meni nece da odradi ovako, neki error izbaci i nece da instalira. Koji je drugi nacin?
Error 0x80200013?
Update win 8.1 do kraja, restartuj komp, pa probaj ponovo...Mislim da je tako nesto
Znači ovako: Ko ima Windows 8.1 Pro aktiviran preko KMS-a, odradi upgrade preko ISO fajla i dobije aktiviran RTM? Aktivacija se vezuje za MS Account i prilikom sledeće čiste instalacije se automatski aktivira, bez unosa ključa?
Ja imam Win 8.1 Enterprise i prilikom instalacije mi ne dozvoljava samo upgrade. Da li mi treba Win10 enterprise? Koliko vidim to jos uvek nije u RTM.
Neka ideja kako će to da urade, daju ključeve/DVD/USB ? Da ponesem moj komp od 30 kila sa sobom ?U skladu sa zvaničnim predstavljanjem novog operativnog sistema širom sveta, Microsoft kancelarija u Srbiji organizovaće 29. jula u saradnji sa Ušće Shopping centrom aktivaciju kojom će biti obeleženo lansiranje Windows 10. Na dan zvaničnog predstavljanja, posetioci i svi zainteresovani korisnici biće u prilici da na pultu Microsoft Srbija u Ušće Shopping centru besplatno nadograde svoj operativni sistem i postanu korisnici Windows 10.
Akcija besplatnog upgrade-a u Ušće Shopping Centru trajaće od 29. jula do 23. avgusta. Očekujemo da će akcija izazvati značajno interesovanje javnosti, imajući u vidu važnost dugoočekivanog lansiranja Windows 10 operativnog sistema, kao i partnersku organizaciju sa Ušće shopping centrom koji će pružiti svu neophodnu podršku.
Izvor: Microsoft
Naravno, uz gomilu para !!!A hoce li moci neki stariji build Enterprise da se upgrade-uje na finalnu verziju?
Instalirao ove zadnje 15.7 drivere,medjutim edge se i dalje isto ponasa na lap-topu,samo se pojavi na dve sekunde i nestane.Sklonio sam ikonicu od edge-a iz task bara,kod mene na kompu se to vise nece pokretati!:dZiveo chrome!
Kazem,srecom da je to nebitan program,koji I te kako ima zamenu.Na desktop radi,ali zezaju bukmarksi.A na lap-u nece ni da mrdne.A i IE je jos uvek tu,ako zatreba!I sad ima problema? izgleda da ce se obistiniti ono sto sam rekao...
"Ni RTM vam nece pomoci":d
Jel ovaj 240 sad rtm ?I sad ima problema? izgleda da ce se obistiniti ono sto sam rekao...
"Ni RTM vam nece pomoci":d
Jeste, a oni neka se dogovarju do 29-og.Jel ovaj 240 sad rtm ?
Pa to se ne zna, vidis da @gorgiliju ne radi sve, ako se zali morace da prave 241...Znaci nece biti drigi brojeva ovaj veceras da instaliram
Pitanje je... Na zvanicnom MS blogu stoji da je ovaj build korak blize onome sto ce korisnici dobiti 29og.Jel ovaj 240 sad rtm ?
Ne uzbudjuj se sledeci put kada pogledas bice vise od 0%.Meni je poceo da skida build 10240, ali nece da mrdne sa 0% u WU, jel do njihovih servera ili...?? Net radi odlicno, tako da sumnjam da je do toga, ali ako neko ima resenja neka mi kaze![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari