Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

To je za enterprise.

Instaliraj 8.1 - aktiviraj ga preko KMS - skini 10240 iso, pokreni setup.exe i odaberi upgrade. Tako ces imati validnu, trajnu aktivaciju i nakon toga možes clean install.

Instaliraj 8.1 - aktiviraj ga preko KMS - skini 10240 iso, pokreni setup.exe i odaberi upgrade. Tako ces imati validnu, trajnu aktivaciju i nakon toga možes clean install.
Imao je vec instaliran win 8.1 aktiviran, tesko mu bilo da odradi upgrade.
E sad mu nece biti teko, hajd lepo sve ponovo.

Jel ima neko proveren torent ili neki link za skidanje ovog RTM-a,da bude pro verzija x64.

"Nesto se desilo" vidi stvarno...
Odakle si skinuo taj iso?
Ljudi su ovde radili upgrade sa win 8.1 na 240 bez problema.

sa torrenta.
Jel moguce jer imam 50gb free ?
Nije, ne treba vise od 30, vidi sa @Darkodarom on je za te "popreke" instalacije majstor.
Ili iso nije dobar ili ces morati da prvo upgrade na 10166 pa onda na 240.
Da li ti je taj win 8.1 update do kraja?

Poslednja izmena:
mozda jer je ssd bi shrinkovan zbog dualboota, sad sam izbrisao i evo ga na 12%, nzm jel do toga bilo...

Evo i ja da pohvalim 10ku, zauzima samo 12.7GB a nije ni zahtevnija od 8ice. I CMD je konacno normalan. Od minusa ovako na prvu tu je brzina boota (sporija od 8ice), glitchevi kod boota (preklapaju se 2 sekvence, ona sa svetlo plavom pozadinom i ona sa sivom) i Edge je glup jako, kad se ode na novi tab mora da se prvo oznaci address bar pa tek onda da se kuca, nije kao Chrome i Firefox. A nemogucnost podesavanja updatea je kardinalna greska koja ce ih kostati kao uklanjanje Start menija iz 8ice!

Poslednja izmena:

Da li za ovu varijantu aktivacije je potreban ms account? Ja imam neki account(hotmail) valjda za insider. Nisam insider nalog koristio na kompu samo na telefonu. Probao sam na kompu da skinem win10 build 10130 i skinuo sam preko istog insider naloga.
Da li mogu da koristim isti nalog ili da formiram drugi? Ako moram drugi da li mogu da koristim isti mail(hotmail)?

Pregazio sam krekovanu 8.1 sa rtm 10 i sve radi savrseno, inace sam uvek za clean install al reko ne mogu da se jebavam. Trajalo je 15min sve na ssdu i radi sve savrseno. Ovo je final ljudi.

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    159.4 KB · Pregleda: 140
  • Untitled1.jpg1.jpg
    Untitled1.jpg1.jpg
    235.2 KB · Pregleda: 150
Ja mislim da nije final, svuda po OSu ima feedback I insider repova.
Da li za ovu varijantu aktivacije je potreban ms account? Ja imam neki account(hotmail) valjda za insider. Nisam insider nalog koristio na kompu samo na telefonu. Probao sam na kompu da skinem win10 build 10130 i skinuo sam preko istog insider naloga.
Da li mogu da koristim isti nalog ili da formiram drugi? Ako moram drugi da li mogu da koristim isti mail(hotmail)?
Ne treba nalog za aktivaciju, nalog treba ako si insider ili ako hoces da koristis Store.

Poslednja izmena:

Aktivacija je potpuno nezavisna od MS naloga.

Bogme će trebati nalog ako želiš legalnu aktivaciju. Aktivacija se vezuje za tvoj MS nalog.

Samo da mi @ficicaaa ovo instalira, kako li mu ide zaboga? :d

Vezuje se!

Poslednja izmena:
Inače: http://answers.microsoft.com/en-us/...10-build/33f31475-93b3-4d1c-812f-4b21fbd807a7

Mitigation Product Keys - Windows 10 build 10240:
Windows 10 Home build 10240 - TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99
Windows 10 Pro build 10240 - VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
Windows 10 Enterprise build 10240 - NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43
Mitigation Product Keys - Windows 10 build 10158 or later:
Windows 10 Home Insider Preview build 10147: KTNPV-KTRK4-3RRR8-39X6W-W44T3
Windows 10 Pro Insider Preview build 10147: 8N67H-M3CY9-QT7C4-2TR7M-TXYCV
Windows 10 Enterprise Insider Preview build 10147: CKFK9-QNGF2-D34FM-99QX2-8XC4K
Mitigation Product Keys - Windows 10 build 10130:
For Pro edition use this: NKJFK-GPHP7-G8C3J-P6JXR-HQRJR
(if you using build Windows 10 Pro build 10074 or later, use 6P99N-YF42M-TPGBG-9VMJP-YKHCF)
For Enterprise edition use this: PBHCJ-Q2NYD-2PX34-T2TD6-233PK
(if you using build Windows 10 Enterprise build 10074 or later, use VTNMT-2FMYP-QCY43-QR9VK-WTVCK)
For Core edition use this: BD8NM-JGY2P-8JJYD-WTYKR-HQRJM

E ne vezuje se! Instalirajte 7icu ili 8icu sa lokalnim accountom i uradite upgrade na 10240 sa lokalnim accountom i bice aktiviran!

antena, to je zbog ovoga:

By default, Windows 10 builds are pre-keyed, meaning, you do not have to enter a product key and should not be prompted to enter one even after Windows 10 has completed setup.

Nazad
Vrh Dno