tolero
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.02.2011
- Poena
- 260
Jos uvek u "edzu" ne mogu da podesim bukmarke u "bar-u" kako ja hocu.Pa bar je to osnovno...
Meni jos u prosloj verziji radi normalno. I u folderima i u bar-u.
Jos uvek u "edzu" ne mogu da podesim bukmarke u "bar-u" kako ja hocu.Pa bar je to osnovno...
Ajd odradi pa javi da vidim dal i ja da ga druknem danas/veceras kad budem imao vremena, imam legalni win7 pa taman da vidimo sta i kako.
Na linku okacili i torrent-e za x86 i x64:
Kod:http://microsoft-news.com/download-windows-10-rtm-build-10240-iso/
Kojom komandom na Win10 posle mogu da vidim da li je isti serijski broj kao na Win7 sada?
Hahahahaaha Zar je MS toliko zavoleo torrente
Kakav je EDGE, kakav je score u html5 testu? bas bzv sto nisu sredili bookmark manager...
Hajde da ti pomognemo...Jos uvek u "edzu" ne mogu da podesim bukmarke u "bar-u" kako ja hocu.Pa bar je to osnovno...
Nista ne butujes, mount iso sa power iso ili Daemon Tools i upgradujes iz windowsa.Koliko sam shvatio...Imam win7 ultimate,daz aktivacija...
Skinem 10240 iso,butujem normalno,i onda izaberem upgrade u instalaciji,zar ne ?
I onda on samo predje preko vec postojeceg win7 ?
Hajde da ti pomognemo...
Prvo proveri u settings da li ti je ukljucena Favorites Bar na on.
Ako jeste verovatno ti nije, pa onda idi u regedit i ulljuci rucno.
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\AppContainer\Storage\microsoftedge_8wekyb3d8bbwe\MicrosoftEdge\LinksBar
Enabled DWORD stavi na 1 ako je 0.
Restartuj komp.
Probacu veceras,samo opalim setup i to je to ?Nista ne butujes, mount iso sa power iso ili Daemon Tools i upgradujes iz windowsa.
Sigurnije da napravis iso fajl od postojece instalacije, imas na predhodnim stranama tutorijal.Jedno bonus pitanje. Ja sam insider od oktobra, ja sad hocu clean install ovog poslednjeg builda, sta je sa aktivaciom ...moram da pisem kod ili ce automatski preko naloga aktivirati tu verziju? U pitanju je ovaj ISO sa torrenta.
Ne, samo mount ides tamo gde su fajlovi kao kod dvd uredjaja i pokrenes setup exeProbacu veceras,samo opalim setup i to je to ?
Pretpostavljam da treba da extractujem ceo iso ?
Zar ti nisi insider? na tvom mestu bi instalirao win 8.1 aktivirao ga pa radio upgrade.skidam preko torenta ovaj poslednji "rtm" cime savetujete kad instaliram da ga registrujem ?
Nista ja tebe ne razumem? ako imas aktiviran win8 bice ti i windows 10 posle upgrade.ja sam upravo na 8.1, account imam ali nzm kako mi je 8.1 aktiviran, zaboravio sam
Ma ovako cu, lakse je i brze, samo cime kad ga sad skinem da ga aktiviram (rtm)
Ostaje ti sve, upgradujes iz windowsa, mount iso i sve ce ostati, ne treba cista instalacija.Ajde jedno pitanje, da ne citam celu temu.
Trenutno sam na Win 8.1. Kada izadje Win 10, da li cu moci da odradim samo update i da mi ostane sve instalirano ili cu morati clean install?
+1Proveri gpu drajvere... Ddu pa reinstall.. Znas tu pricu.
Mozes da napravis image od windows 8.1 pa apdejtuj sa iso posle 29 vrati taj image i updejtuj preko Windows updateA na lap-topu mi edge uopste nece da se upali!!!Pojavi se na dve sekunde i samo se ugasi!!!Ala su ga opravili,svaka im cast!Ma,i tako nisam mislio da menjam chrome,pa i nije bitna stvar.
Jel neko apdejtovao legalni windows?Ja imam legalni win7 na net-buku,i imam ono "get windows 10",ali se jos nista ne desava,to jest ne nudi mi download,verovatno ce to tamo pred 29-i jul.
Proveri gpu drajvere... Ddu pa reinstall.. Znas tu pricu.
Ostaje ti sve, upgradujes iz windowsa, mount iso i sve ce ostati, ne treba cista instalacija.
@Rock86 imas par postova gore, napravis iso od postojece instalacije.
To za svaki slucaj, nisam do sada isao cistu instalaciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari