Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

10134.0.150530-1700.WINMAIN_PRS_CLIENTPRO-CORE_OEMRET_X64FRE_EN-US.ISO

magnet link za torrent:

magnet:?xt=urn:btih:9D15156324742A6F94A9C4946F1C2992A441F75D&dn=10134.0.150530-1700.WINMAIN_PRS_CLIENTPRO-CORE_OEMRET_X64FRE_EN-US.ISO&tr=udp%3a%2f%2ftracker.openbittorrent.com%3a80%2fannounce&tr=udp%3a%2f%2ftracker.publicbt.com%3a80%2fannounce&tr=udp%3a%2f%2ftracker.ccc.de%3a80%2fannounce

Ako ne radi evo mega

https://t.co/9C9ZZua3OO

Poslednja izmena:
to isti?posto bih radje sa mege,full brzina bez frke,dok za torenat nisam siguran.

Dao sam i mega , editovao sam post:

Ovo je winmain_prs nije fbl_imperassive pa da bi mogili buduce update preko windows update-a odradite ovo:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsSelfHost\Applicability]
"Ring"="WIF"
"ThresholdRiskLevel"="low"
"BranchName"="fbl_impressive"
"UserPreferredBranchName"="fbl_impressive"
"ThresholdOptedin"=dword:00000001

WindowsSelfHost zajedno ne odvojeno , ne znam sto mi cenzurise i odvaja forum:

Capture.PNG

mozete da napisete u notepad pa gore na save as i upisite bilo sta .reg

skinut svakako sa mege. :)

edit: onaj prvi.ovaj drugi radi,za sad. :)

Prognoza radi...i to tacno, grmi i seva za 10.:d

Screenshot (219).jpg

Auuu,Vuce,bas mi je drago zbog tebe.Ali ne moras bas svaki put kad ovde neko napise da mu nesto ne radi,da se hvalis kako tebi eto radi.Ukapirali smo do sada da kod tebe sve radi.Mislim,preterujes.

Auuu,Vuce,bas mi je drago zbog tebe.Ali ne moras bas svaki put kad ovde neko napise da mu nesto ne radi,da se hvalis kako tebi eto radi.Ukapirali smo do sada da kod tebe sve radi.Mislim,preterujes.
Nervira te ili? mislim sto mi radi?
Okacio sam samo zbog tacne prognoze...

Prilozi

• winmain_prs.zip
    325 bajta · Pregleda: 45
Al' ikone su i dalje ruzne pogotovo one za foldere. Ta zuta mi bode oci :D O win 95 recycle bin da ne pricam...

Kakve su bile ikonice u proslim buildovima .. Sada su gotovo odlicne :)

Radi sve dobro...samo ovi WDDU drajveri nisu nizasta.
Bar nisu za igre, laguju, perfomanse prepolovljene...
Mogu za filmove, net i nista dalje.

Pozzz.. :D Jel neko dobio ko koristi piratske verzije Windows-a 7 i 8 upgrade na Windows 10 TP? :D

Da, dosta njih je dobilo..

Capture22.PNG

Capture23.PNG

moderacija,napravite stiki info za apgrejd sa starijih pendzera tako vam svega.

Zasto Opera ili IE ne rade nakon instalacije builda 10134 vec samo Spartan radi? Isto se odnosi I na neke druge aplikacije kojima je potreban net (npr ImageShack Uploader ...)

Poslednja izmena:
Ne znam za operu ali sve ostale imam i rede normalno.
Hajde opera ali IE? cudno koliko se secam niko se ranije nije zalio.
Jesi li pocistio drajvere sa DDU?

@zeljko u pravu si, opet radi odlicno, a tako sam se nadao da nece ovaj put,...izvini.:p

Poslednja izmena:
U stvari jedino Spartan I moze da se konektuje na net dok apsolutno nista drugo ne moze da se konektuje. Inace jesam, pocistio sam WDDM driver sa DDU I instalirao 15.5b ali naravno da nema promene...

ja cu lepo pre upgrade -a da ocistim sve sa ddu :D

to ce bit' onda do mrezne jer meni i chrome i dragon i mozzila,i line6 monkey i sve sto iska neta radi kako treba.jedino sam morao drajvere od grafa i za zvucnu da reinstaliram (ovo za zvucnu je bilo i na proslob build-u).

Cudi me, jer da je do mrezne valjda ne bih trebao da imam uopste pristup netu, a ne selektivno, tj. Spartan da ostali ne...

Inace instalirao sam ponovo drivere za LAN za maticnu i ista prica...

Poslednja izmena:
Taj bug bi se bas svideo microsoftu...

Ne znam sta je bilo niti me zanima, ali je programcic ComIntRepair odradio posao i resio problem.

Zna li se kako će sa Windows 10 operativnim sistemima funkcionisati menjanje hardvera i reinstaliranje? Izvinjavam se ako je pitanje već bilo...

Ukratko reinstalacija neograniceno dok traje hardver.
Kao i OEM dok traje maticna,koju mozes promeniti ako je u garanciji uz odobrenje microsofta.
Sve ostalo se moze menjati.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno