Pricam o 10135.0.150531-1700.WINMAIN_PRS_CLIENTCORE-PRO-ENT-OEMRET_X64FRE_ML9.ISO on nije pro vec home a ovaj 10135.0.150531-1700.winmain_prs_CLIENTPRO-CORE_OEMRET_X64FRE_EN-US jeste pro!Kako nije Pro? jeste bar ovaj sa Mege, evo ide kod mene...
Nego sam sada u dilemi, ne moze da se izbere
najgornja opcija, mozda zbog novih app?
Pogledajte prilog 172051
Da probam reg hack.
Hvala, skidam ...nego radio sam onaj reg hack, da vratim?Pricam o 10135.0.150531-1700.WINMAIN_PRS_CLIENTCORE-PRO-ENT-OEMRET_X64FRE_ML9.ISO on nije pro vec home a ovaj 10135.0.150531-1700.winmain_prs_CLIENTPRO-CORE_OEMRET_X64FRE_EN-US jeste pro!
Cudim se, :d mislis da tako jednostavno promenis kljuc i nikom nista?Uradio upgade home to pro ,posle ovog izbacio mi obavestenje neznam za cega je to
Pogledajte prilog 172057
Hteo sam da pitam, da li ima neko problema sa sleep modom na 10130 build-u ?? Meni baguje, tj kada posle koriscenja stavim komp na sleep, on se posle minut upali sam od sebe, taj problem sam imao I na 10074 build-u, ali nije toliko bio izrazen kao ovde... Tj ako hocu da ga posaljem na sleep moram svaki put da restartujem masinu, pa da ga stavim na sleep, sto je jelte dosta zamarajuce, a meni je sleep mode must have, pa ako postoji neki fix bilo bi super... Inace prebacivanje fajlova prilikom instalacije 10130 mi je kocilo neko AMD catalyst g***o, pa nije hteo sve da iskopira, ali na kraju sam uspeo. A ovi WDDM drajveri su boze me sacuvaj, cak I na FIFI 15 imam velike dropove, samo padne sa 60 na 40, I trokira malo, znaci mucenje na kvadrat, a I ja sam kao I gorgi stavio da mi ne skida drajvere sa WU, al dzabe MS ne da pa ne da :d Sreca pa imam 15.4 na C: pa me ne mrzi non stop da palim DDU da bih prvo ocistio ove suntave WDDM, pa instalirao 15.4![]()
Ne, pa win8.1 je bio nekih 1-1.5 godine star, nemam nameru da radim cistu instalaciju.Cekaj vuce ti od oktobra do sad juna samo cepas upgrade jel si nekad odradio cistu instalaciju , hoces li 29 jula cistu da odradis?![]()
Pa ima nas insider-a...Pa ne treba ti oridji 8ica za techical preview majku mu, to ce trebati za final!
U pravu s, obrnuh Valley i posteno se ismejah.mene do daljnjeg ne zanimaju krnji katalisti sa WU-a,pa kad se gospoda nakane da napisu krsten drajver neka jave.samo sto sumnjam da ce mi trebati.![]()
Hteo sam da pitam, da li ima neko problema sa sleep modom na 10130 build-u ?? Meni baguje, tj kada posle koriscenja stavim komp na sleep, on se posle minut upali sam od sebe, taj problem sam imao I na 10074 build-u, ali nije toliko bio izrazen kao ovde... Tj ako hocu da ga posaljem na sleep moram svaki put da restartujem masinu, pa da ga stavim na sleep, sto je jelte dosta zamarajuce, a meni je sleep mode must have, pa ako postoji neki fix bilo bi super... Inace prebacivanje fajlova prilikom instalacije 10130 mi je kocilo neko AMD catalyst g***o, pa nije hteo sve da iskopira, ali na kraju sam uspeo. A ovi WDDM drajveri su boze me sacuvaj, cak I na FIFI 15 imam velike dropove, samo padne sa 60 na 40, I trokira malo, znaci mucenje na kvadrat, a I ja sam kao I gorgi stavio da mi ne skida drajvere sa WU, al dzabe MS ne da pa ne da :d Sreca pa imam 15.4 na C: pa me ne mrzi non stop da palim DDU da bih prvo ocistio ove suntave WDDM, pa instalirao 15.4![]()
Malo su ga iskomplikovali... potvrdjeno kljuca nema, vezuje se za microsoft account, retail win7/8 ide na retail win10, oem vezan za HW...
Ma bice aktivatora bez brige
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari