vendigo022
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 03.09.2014
- Poena
- 180
Ima li neko uopšte negde link za download verzije windows 10 build 10114?????????
Ja sam upravo instalirao 10056 i radi mi update 10074, da li si siguran da to postoji?Ima li neko uopšte negde link za download verzije windows 10 build 10114?????????
Prvo ti nije problem vec srecom rekao bih, ne treba ti nista defender je odlican.Ja sam upravo instalirao 10056 i radi mi update 10074, da li si siguran da to postoji?
Imam dva problema prvo ne da mi da instaliram Avast i drugo nikako da odradim update-e jer mi stalno svremena na vreme iskljucuje wifi konekciju, zasto mi se ovo desava?
Pa meni je sve radilo i na win8 pre upgrade na win10.sto se tice wifi izgleda da mi je bio ukljucen wifi hotspot i sad sam ga ugasio mozda je do njega, pa ko je drivere koristis za win 8 ili vec sta?
Па ваљда може да се уклони, десноклик на таск бар и ту је негде. Ја иначе одмах убацим quick launch, навика одавно па би ми тек сметала та нова трака.Neznam da li postoji mogucnost da se ova Search traka iz task bara iskljuci/ukloni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari