Nakon celog hajpa oko Windowsa 10 i nekoliko meseci korišćenja, i iskrene želje da stvarno bude najbolji Windows do sada, ipak hladne glave mogu da zaključim da je ipak u pitanju jedan veliki HOT MESS.
+1 i jos je bio otvoreni navijac...a vidi ga sad bivsi.No shit!
Ja sam se posle 2 nedelje koriscenja vratio na win 7.
Postavi bar temu za nas korisnike, ovde pola njih na silu koriste OS, sve nevoljni korisnici.Postavio sam anketu o zadovoljstvu sa Win 10, jos samo moderatori da je odobreTaman da se ne gusi ova tema svaka dva dana.
Dobar je dok ti apdejt ne pokvari GPU drajvere, pa ti nakon apdejta nijedna igrica odjednom ne radi. Pa onda moraš da radiš troubleshooting.Jel bar taj Windows 10 kojeg toliko kudite dobar sto se tice 'gaming'-a? Konkretno mislim na AMDovim grafickama, ako neko ima iskustva? Nisam bas u tim vodama pa da znam da li da idem na 7,8.1 ili na 10 kad mi stigne graficka (HD7770)?
Jel bar taj Windows 10 kojeg toliko kudite dobar sto se tice 'gaming'-a? Konkretno mislim na AMDovim grafickama, ako neko ima iskustva? Nisam bas u tim vodama pa da znam da li da idem na 7,8.1 ili na 10 kad mi stigne graficka (HD7770)?
Jeste, stavi.Jel bar taj Windows 10 kojeg toliko kudite dobar sto se tice 'gaming'-a? Konkretno mislim na AMDovim grafickama, ako neko ima iskustva? Nisam bas u tim vodama pa da znam da li da idem na 7,8.1 ili na 10 kad mi stigne graficka (HD7770)?
To što je nVidia nesposobna da napravi kršten drajver za desetku, je njihova odgovornost. AMD nema te problema, znam iz prve ruke kako na laptopu *****avaju nVidia drajveri, jer su krš za desetku. I imaš još milion na internetu.Dobar je dok ti apdejt ne pokvari GPU drajvere, pa ti nakon apdejta nijedna igrica odjednom ne radi. Pa onda moraš da radiš troubleshooting.
Sva sreća pa sam prošao samo sa reinstalacijom drajvera, a malo je falilo da reinstaliram igre. Inače poslednji nVidia drajver mi nije radio, odnosno stalno je krešovao, pa sam instalirao poslednji koji sam znao da je stabilan. A imam relativno nov hardver.
Ваљда ово важи само за инсајдере који сваки час добијају нешто ново јер су прихватили да то раде. Ја сам се одавно исписао и не сећам се да је скоро имао неки апдејт везан за графичку. Мада није да баш користим ОС али немам неке замерке.Dobar je dok ti apdejt ne pokvari GPU drajvere, pa ti nakon apdejta nijedna igrica odjednom ne radi. Pa onda moraš da radiš troubleshooting.
To što je nVidia nesposobna da napravi kršten drajver za desetku, je njihova odgovornost. AMD nema te problema, znam iz prve ruke kako na laptopu *****avaju nVidia drajveri, jer su krš za desetku. I imaš još milion na internetu.
TH2 nije dirao nijedne drajvere. Bunio se protiv par programa.Nikakav problem sa nV drajverima, apsolutno su fenomenalni za win 10, čak i daju za nijansu bolje performanse u odnosu na win8.1
Što se tiče drajvera kod major ("service pack") update-ova kao što je slučaj sa Threshold 2, tu je krivica do ms-a, pošto ovi apdejtovi sa novim build-ovima gaze sve drajvere sa onima iz njihove baze, tako da je potreban clean install drajvera posle apdejta. Meni je recimo TS2 na silu pregazio drajvere od nv, creative zvučne kartice i gamepad-a, a na laptopu sa amd integrušom se desila ista stvar. To je bio slučaj i kod svakog build-a tokom insajderisanja...
Ja takve probleme nisam doživeo, osim naravno obaveznog clean installa drajvera koji su zbrkali posle ts2, a jedini pravi problemi o kojima sam čitao u poslednje vreme su poslednji AMD drajveri koji su većini ljudi koji su dirali oc i fan profile u njima limitirali fan na 20% pod opterećenjem, a onima koji nisu obratili pažnju spalili karte, to je ono što je aktuelno po vestimaTH2 nije dirao nijedne drajvere. Bunio se protiv par programa.
A nVidia ima problema sa Windows 10 od kad se pojavio. U više navrata su bile i vesti o tome. Jer izgleda nVidia nije mogla da priušti sebi da tokom otvorenog testiranja platforme zaduži ljude da rade na drajverima.
Postavi bar temu za nas korisnike, ovde pola njih na silu koriste OS, sve nevoljni korisnici.
Ako postavis ja vise ne privirujem ovde, kao na temu win7.
A temu?- Windows 10 samo za napredne korisnike, hejteri stop!Stavio sam i tu opciju u anketi (nezadovoljan, ali sam prinudjen da koristim), jos samo da je odobre.
Ne mogu da sprže karte, jer imaju fail safe zaštitu od pregrevanja, al' ajde.Ja takve probleme nisam doživeo, osim naravno obaveznog clean installa drajvera koji su zbrkali posle ts2, a jedini pravi problemi o kojima sam čitao u poslednje vreme su poslednji AMD drajveri koji su većini ljudi koji su dirali oc i fan profile u njima limitirali fan na 20% pod opterećenjem, a onima koji nisu obratili pažnju spalili karte, to je ono što je aktuelno po vestima![]()
Ozbiljno je...i ja sam za.A o čemu bi se pisalo u toj temi? Stvarno ne vidim razlog da postoji posebna tema za nezadovoljne windowsom 10. Sve to moze da se piše ovde, kao što se i piše. Tema bi imala 50 komentar "ja sam nezadovoljan, i ja, i ja..." Mrzi me da čitam zadnjih par stranica, nisam bio prisutan pa u slučaju da ste ironični i da se zaj.... oko te teme, onda sam se ispalio.A ako se niste zaj.... onda ne mogu da verujem da nekom padne ideja za tu temu.
Znam, nego blizi se Nova godina pa rekoh da i ja pozelim nesto...valjda ce stane u carapu? :dEj Vuče, to ti je malo optimistično, čak i na internacionalnim sajtovima posvećenim samo 10ki ima ih koji samo dođu malo da rantuju pa nestanu a tek ovde, ima krv da se proliva.
Ispunio svoju gradjansku duznost i glasao...za sad vodimo, dok ne stigne @antena i satelitihttp://forum.benchmark.rs/showthread.php?367876-Koliko-ste-zadovoljni-Windows-10-OS
Ne znam jesam li ja zaboravio da je otkljucam za komentare, ili moderator mozda misli da ce biti flejma, sad cu zamoliti da se omoguci i ta opcija. Ogranicio sam glasanje na 30 dana.
Ipak sam zaboravio da ubacim opciju "Nezadovoljan sam, ali sam prinudjen da ga koristim", imao sam je u glavi, ali sam je ispustio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari