- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Gde se to tacno da promeniti? I hvalaPre prodaje promenis nalog na tog lika kome prodajes.
I sato bi prodavao sa win10, hoces da odbijas kupce?
lepo mu instaliras win7, ima da se razgrabi...
Posto je win 10 OEM i vezan za maticnu tako da i nalog ide u paketu.Gde se to tacno da promeniti? I hvala
Jesi li ukljucio "Battery Saver Settings"? imas tu podesavanja i za jos vise opcija.Jel primetio neko da mu se baterija više troši u sleep modu od kad je uradio update? Mislim na one koji imaju tablet/hibrid.
Pre ovog update tokom noći nijedan procenat baterije nije opao, znaci kako ga ostavim, sa toliko procenata ga ujutru i uključim, a sad preko noći više od 10%, gore nego Android OS. A nista mi ne radi u pozadini, znaci problem je u update-u, posto se od tad javio problem.
Nemas Battery saver settings? ako to nemas ne znam sta da ti dalje pricam?Battery saver mi se uključuje tek na 15%, tako da ga samostalno nikad ne palim, nego se automatski aktivira. Ali pre nisam nista cackao, samo ga zaključam i do ujutru ostane isti procenat, bez uključivanja battery saver-a.
Ni nema nekih posebnih opcija u "battery saver"
Nemas Battery saver settings? ako to nemas ne znam sta da ti dalje pricam?
O povratku na win 8.1 mozda?
A jel da sam malo ostrasnjen? :d sta mogu...insider.***, ti oš da biješ svakog ko ima primJedbu na Win10![]()
Posto je win 10 OEM i vezan za maticnu tako da i nalog ide u paketu.
Imas dve mogucnosti prva da podesis da se loguje na local user i tako zadrzis svoj account.
Druga da promenis u nalogu ime i e-mail adresu na kupca.
Ovako...http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/change-the-email-for-your-microsoft-account
U prvom on kao local user ne bi mogao da pristupi tvom nalogu i ne bi mu nista stizalo.Kontam da bi u tom slucaju nekako cancelovao sve nove poruke na "starom" nalogu i sve vezano sa moj sadasnji acc ili gresim?!
To je zastita od takvih sto gase nesmotreno, mozda si nesto vazno radio?Ono sto je neverovatno za jedan savremeni OS a to je da pri gasenju racunara nije sposoban da ugasi jedan jedini excel procesKoristim cesto excel tabelu i cesto mi ostane neugasena, onda odem na shutdown i ovaj glupan Win 10 ne moze da se ugasi dok ja licno ne pogasim sam file, stvarno posle 150 gasenja valjda je trebao da skontao da ga sam ugasi. Koliko se secam Win7 sam ugasi sve ??
Mislis danas? ja tek stigao...Javio je juče dex.
Složio bih se sa ovim.i ukazuje na potpunu dezorijentisanost Mikrosofta u pogledu polise apdejtovanja. U buduće ću očito drhtati prilikom svakog major apdejta da li će sistem raditi kako treba i kako je radio ili ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari