Alister
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 17.07.2001
- Poena
- 2,395
Ljudi, dajte neku preporuku za neki HDD, kao sistem disk, ali mora da radi tiho bez vibracije jer F3 cini preveliku buku...
Bilo koji SSD, nema vibracija nema ni buke
Ljudi, dajte neku preporuku za neki HDD, kao sistem disk, ali mora da radi tiho bez vibracije jer F3 cini preveliku buku...
70e za 2tb hard je bilo, a sad je 95e.
WD 1TB FAEX, black caviar je bio oko 65 evra, a sad je oko 95 minimalno, što je oko 50 % razlike. Seagate nema nijednu seriju ni sa tri, a kamo li pet godina garancije , koliko znam.
kako se ovo p'odešava? Pošto je meni to jedini na kompu, tj. green, i sistem mi je na njemu, pa mi logičnije da to bude isključeno.Turn off hdds
Heh ja sam juce uzeo WD1TB 64Mb WD10EZRX (Green serija) i maltene je potpuno necujan osim sto "klikce" povremeno sto me jako iritira. Turn off hdds mi je podesen na never znaci nije do power managementa a crystal disk mark 5.0.4 nema opciju za iskljucivanje Advanced Power Management-a za ovaj hard. E bas sam maler stvarno. Godinama imam WD10EARS i nikakvo kliktanje se nikada nije culo, jako sam razocaran. Koji hard disk da uzmem >=1TB, nije mi toliko bitna cena, samo da ne klikce i da nije glasan (zujanje i slicno) u idle-u? Ima li neko iskustva sa 1TB Seagate Barracuda HD103SJ?
Rekose ti vec ali ajde da i ja odgovorim.70e za 2tb hard je bilo, a sad je 95e.
Treba sutra da uzmem Seagate ST2000DM001 2TB HDD, jer jos uvek ima problema sa onim cudnim zvukovima ili su dosle do nas serije koje nemaju taj problem ?
Treba sutra da uzmem Seagate ST2000DM001 2TB HDD, jer jos uvek ima problema sa onim cudnim zvukovima ili su dosle do nas serije koje nemaju taj problem ?
Seagate Barracuda st3000dm001
ili
WD Green wd30ezrx
ili mozda ovaj ako je bolji od ova dva iako je 2tb
WD Red wd20efrx
Na jednom od gore navedenih hardova ce mi stajati filmovi i serije (koje cu gledati sa vremena na vreme na tv-u preko mreze), back-up slika i filmova kucne proizvodnje na kojima je zavrsena obrada, ISO fajlovi raznih stvari itd. SSD-ove koristim tamo gde mi je potrebna brzina, na HDD-u bi mi bila potebna tisina, jer ovaj Black krece jako da mi ide na zivce. Tako da od novog harda ocekujem tisinu i dugotrajnost (s toga bi voleo da ima i dobru garanciju).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari