Šta je novo?
Tepodong
Broj reagovanja
1

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O meni

 • Dokup garancije za Acer, lepo, ali oko 100 evra za još dve godine a ceo nettop platio 27000 pre nekih 5 meseci, MA NEDAM. MSI se pokazao a za Tošibu ću tek da vidim i da proverim. Jedino što vredi ona famozna garancija, ali tako su je sastavili da nemožeš da ih zezneš nikako, Moja kancelarija pod videonadzorom, ne daju drugi, kad ćornu iz kola, pa nije bio kod kuće. Mnogo su se ogradili, a kada padne sa stola ili kolena, neznam da li to ulazi pod ono "A što ga nisi čuvao". ma ne vredi kako se god okrenemo dupe nam je pozadi. jedino što ovde vidim da ova današnja tehnologija, optika, ili njihova mehanika, većinom izdržava garanciju i nekoliko meseci posle. Sve ostalo čista sreća.
  A otkud znaš da nemam i jednog Acera AOD 250-1151, jeste mali ali je nešto trebalo imati. Gledao sam u pasulj (tanjir kad je pun i posle kad sam ga ispraznio) on mi je rekao da će da se načekam dok dođem do svog laptopa nazad. Na moju i tvoju žalost SVI se kvare, neki ranije a neki kasnije. Ja sam ovaj put bio medju onim srećnim kojima crče na vreme. Šta da me je ovo snašlo 6 meseci kasnije to jest upravo ovih dana mislim da sam ga kupio 13.03. (13 je moj srećan broj !!!!)
  U osnovnoj školi sam bio 13. u dnevniku, U vosci jedinica /13, i koliko se sećam na višoj školi sam imao indeks broj 13.
  -------------------------------------------------------------
  POGLEDAJ DATUM KAD SAM TI ODGOVORIO na prvu poruku PRC.
  Vreme korišćenja bilo godinu i nekih 7 do 8 meseci. Prvo CRČE kompletno i to hladan pri uključivanju pokaza dva tri reda na ekranu i ugasi se. MRTAV načisto, ne pali ni na mrežu, ni na bateriju, ni zajedno. Popravka trajala 30 i kusur dana, vratiše ga kao danas, ja uključih radi , kad ono pregreva se procesor i gasi se. Ponovo im ga vratim sutradan, opet ga zadrže nekih 30 dana, navodno menjali su maderbord i grafičku, vrate probamo ponovo medjutim ovaj put je radio skoro pola sata (prvi put je isključio test opterećenja procesora posle dva minuta), šta ću opet ga vratim u servis, navodno sa drugim kulerom radi kako treba, prodje 48 dana ukupno preko 80 dana. Pakom obavesti MSI kancelariju i oni vrate lovu na račun, doplatim 108 evra i uzmem novu tošibu. TO JE TO.
  Evo vidiš posle koliko odgovaram, naučio mator konj na PP a ostalo i ne gleda.
  Godinu i sedam meseci
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Vrh Dno