raligno011
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.01.2008
- Poena
- 320
pa ovde se nalazi recimo za 120 e,...i ima ga po gradu(Beograd):type:
Ja koliko vidim po karakteristikama na netu on pored par prednosti, mittorrent, lan i sl. ima jednu ogromnu manu ne cita MKV, ako je to tacno a po ovome sto sam vidio onda neuzimaj niposto, WD to radi odlicno i ja nisam imao problema osim sto je poznato da nedekodira dts zvuk pa moras koristiti reciver ili prekodirati u ac3.
prijatelju..imas li kakva iskustva sa pustanjem Youtube,ali direktno sa neta na WD......daj neki infokupio usb to ethernet adapter.
instalirao b-rad-ov firmware.
torrentisanje dok traje gledanje 1080p filma
![]()
rapidshare sa automatskim nastavcima posle 15 min čekanja
![]()
šta više reći
pretvorio sam WDTV u download mašinu![]()
Meni se desava (cesto) da u toku gledanja filmova,..gubi ton,neke linijice preseku ekran(ne odjednom vec u nekom kratkom vremenskom intervalu) i jednostavno izbaci mi wd passport,kao ne vidi disk.Par puta sam isao na Reset uredjaja,..,pa onda neki put radi normalno,..al sad na primer,isto to,al ne gubi prvo ton,..vec ima ton,a slika zacrni i tako radi na momente dok mi ne kaze da ne vidi disk.To je radio i sa USB stikom,..imam naj verziju firmware,..dal se to nekom desava,..dal se mozda "pregreva" ,..moze li neko da mi pomogne ,dal da stavljam hakovan fw,...i ono najglavnije,.sve se to desava samo sa MKV formatom,..druge ni ne gledam... .:wall:
Ne znam da li je iblo ali slucajno naletoh na ovaj link. Objasnjava kako da se popravi daljinski, heh... http://www.wdtvc.com/2009/04/02/wd-tv-ir-remote-hack/
Resolved Issues:
Resolved the language displayed as OFF when English was selected
Resolved the “Contains” button displayed as "ContainsWWW" in the search function
Resolved MKV audio which was out of sync with the video
Resolved slow rendering of Greek subtitles in Greek character encoding mode
Resolved disappearance of Korean subtitle during video playback
Resolved missing characters from the Greek subtitle font
Resolved playback issues with VC-1 codec in an MKV container
Resolved gain being applied to audio output that resulted in signal clipping
Resolved playlists playing audio tracks in alphabetical order by playing them in track order
Resolved the appearance of tracks in alphabetical order by displaying them in track order
Resolved the spacing issue seen in Korean subtitles during video playback
New features:
Added support for video playlists functions which were limited to music files only
Added support for the drive lock function on the new My Passport™ and My Book® external storage devices
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari