Šta je novo?

WD Player - Novi FW, informacije

Definitivno je problem u broju referentnih kadrova u velikim 1080p datotekama, hvala!

Nadam se da će to rešiti u jednoj od sledećih verzija firmvera...

Glasao :)

Moj jedini trip sa ovim uredjajem je taj sto nemoze da cita .SUB prevod sa tom extenzijom i onda moram da konvertujem u SRT i tad radi super. Da li jjos neko ima ovakav problem ?? da li je moguce da sam ga zeznuo tako sto sam odmah stavio novi firmware 1.02.08

KOje neznanje i glupost na njihovom sajtu .Zasto bi fajlovi veci od 12-13 gigabajta imali vise od 4 frama osim ako neko ko prvi put encoduje pa misli sto vise ref frejmova to bolje .
Forumula max broj dozvoljenih ref frejmova je.
8388608 / (rezolucija x*y)

Kakve veze ima velicina fajla sa tim.

Poslednja izmena:
pa radi nego svuda pise da podrzava i .SUB , pa rekoh da vidim da li kod drugih ljudi vidi sam player ili ne (kao sto je slucaj kod mene) ..

Jel probao neko da ubode externi usb dvd drive, ja sam sve hd filmove rezao na dvd.

Kazu da moze sa modanim firmwareom, neka neko proba ako ima usb dvd pa neka javi.

da sa zvaničnim ne može, ali postoje ti modovani firmveri za sve moguće piz..rije pa tako i za externe dvd drajvove, za wireless stick-ove itd.
ali se onda gubi garancija

Poslednja izmena:
Sto bi je gubio kad mozes uvijek vratiti originalni ako nesto nije kako treba, ja sam vracao i stavljao nove verzije vise puta.

Pa dobro gde su ti piratski firmweri?Ajmo link:cigar:

Hvala momci,sta cu kad mi je google slabija strana :)

kupio usb to ethernet adapter.
instalirao b-rad-ov firmware.

torrentisanje dok traje gledanje 1080p filma :)

ixv8ue.png

rapidshare sa automatskim nastavcima posle 15 min čekanja :)

24azcid.png

šta više reći :)
pretvorio sam WDTV u download mašinu :)

Poslednja izmena:
Imam pitanje?

Da li je moguce WD eksterni hard disk koji ima trostruki interfejs spojiti sa racunarom preko postojeceg e-sata, a preko postojeceg USB-a spojiti ga sa WDTV i gledati filmove.
Znaci, u isto vreme gledam film preko WDTV i npr. radim backup sa racunara na disk.

Hvala.

Ne moze. Ni jedan HDD ne moze da bude u isto vreme povezan na vise kontrolera, jer (da uprostim) neki mora da drzi organizaciju upisa i citanja fajlova, a kada bi se to radilo sa dva ili vise mesta nastao bi haos, tako da ...

to ce da bude super, jos kad bi cena ostala ista :)

Vrh Dno