Terminator
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.07.2007
- Poena
- 349
Pa procitaj sve do sada receno i sam ces skontati.
Pa procitaj sve do sada receno i sam ces skontati.
Sta da procitam. Cele 3 strane razglabanja o firmware-u.
Tek sada vidim da uredjaj nema u sebi hard disk ?
Zasto bih ga u tom slucaju kupovao, kada mogu Pc direktno da povezem na tv?
Osim ako mu osnovna namena nije da na njega vezem eksterni hdd na kome imam tonu filmova.
U tom slucaju mi treba 110€ za njega + 130€ za externi hard, sto mu dodje skoro kao Popcorn sa hardom.
Neznam, samo naglas razmisljam.
A gde si ti video da je popcorn tako jeftin sa hardom u sebi.
Mislim da je popcorn mnogo bolje resenje prvo zbog stabilnog i vec usavrsenog firmware-a.
U sustini u Aziji i Evropi vec haraju popcorn clonovi koji i nisu nesto mnogo jeftiniji.
Zna se koja je cena popcorna bez harda i takav se uglavnom prodaje,
na samom startu prodaje popcorn je kostao oko 215 dolara medjutim sada je otisao na 250 dolara (naravno bez harda) zbog prevelike potraznje.
imam kobinaciju da dobijem wd iz kanade po extra povoljnijoj ceni nego kod nas sto se da videti iz prilozenog linka http://www.tigerdirect.ca/applications/Category/category_tlc.asp?CatId=34&cm_re=Homepage-_-Spot%2014-_-CatId_34_W10-9300 Sad me zanima da li cu mozda imati neki problem ovde sa tim sto nije ovde kupljen i da li cu moci da mu stavljam nas firmeware itd
Nikako, nije predvideno da se spaja na pc nego na eksterni hard disk ili memory stick.
pronasao sam pritisne se prvo FF pa onda next i onda prebaci 10 min![]()
Za uredjaj od $99 sasvim prihvatljivo![]()
- MPEG2/4, H.264, and WMV9 supports up to 1920x1080p 24fps, 1920x1080i 30fps, 1280x720p 60fps resolution
Imam pitanje?
Da li je moguce WD eksterni hard disk koji ima trostruki interfejs spojiti sa racunarom preko postojeceg e-sata, a preko postojeceg USB-a spojiti ga sa WDTV i gledati filmove.
Znaci, u isto vreme gledam film preko WDTV i npr. radim backup sa racunara na disk.
Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari