Šta je novo?

WD Player - Novi FW, informacije

Pa procitaj sve do sada receno i sam ces skontati.

Sta da procitam. Cele 3 strane razglabanja o firmware-u.

Tek sada vidim da uredjaj nema u sebi hard disk ?
Zasto bih ga u tom slucaju kupovao, kada mogu Pc direktno da povezem na tv?
Osim ako mu osnovna namena nije da na njega vezem eksterni hdd na kome imam tonu filmova.
U tom slucaju mi treba 110€ za njega + 130€ za externi hard, sto mu dodje skoro kao Popcorn sa hardom.
Neznam, samo naglas razmisljam.

A gde si ti video da je popcorn tako jeftin sa hardom u sebi.

Mislim da je popcorn mnogo bolje resenje prvo zbog stabilnog i vec usavrsenog firmware-a.

U sustini u Aziji i Evropi vec haraju popcorn clonovi koji i nisu nesto mnogo jeftiniji.

Zna se koja je cena popcorna bez harda i takav se uglavnom prodaje,
na samom startu prodaje popcorn je kostao oko 215 dolara medjutim sada je otisao na 250 dolara (naravno bez harda) zbog prevelike potraznje.

Sta da procitam. Cele 3 strane razglabanja o firmware-u.

Tek sada vidim da uredjaj nema u sebi hard disk ?
Zasto bih ga u tom slucaju kupovao, kada mogu Pc direktno da povezem na tv?
Osim ako mu osnovna namena nije da na njega vezem eksterni hdd na kome imam tonu filmova.
U tom slucaju mi treba 110€ za njega + 130€ za externi hard, sto mu dodje skoro kao Popcorn sa hardom.
Neznam, samo naglas razmisljam.

Bem ti matematiku, popcorn ti je duplo skuplji isto bez diska tako da te dvije stvari nemozes porediti.
A spajanje racunura je pet puta komplikovanje od wd playera osim toga dosta je bucniji, *******cija sa codecima, playerima sl.

A gde si ti video da je popcorn tako jeftin sa hardom u sebi.

Mislim da je popcorn mnogo bolje resenje prvo zbog stabilnog i vec usavrsenog firmware-a.

U sustini u Aziji i Evropi vec haraju popcorn clonovi koji i nisu nesto mnogo jeftiniji.

Zna se koja je cena popcorna bez harda i takav se uglavnom prodaje,
na samom startu prodaje popcorn je kostao oko 215 dolara medjutim sada je otisao na 250 dolara (naravno bez harda) zbog prevelike potraznje.

Covek je u Usa na gift hours kupio za 165€, bez harda.
Da skeniram racun i prilozim?

"...medjutim sada je otisao na 250 dolara..." - videli recept od nas, jel da?

Poslednja izmena:
WD kosta 2,5 puta manje sto znaci da mozes jos da kupis kakav veliki disk za iste pare, a nije sigurno nesto bitno slabiji od popcorna.

Jos jedno glupo pitanje.
Kako da povezem Pc sa WdTv-om ?
Kojim Usb kablom ( ima neku oznaku ).
Cenim da bi max duzina u mom slucaju bila do 5m, a to se uklapa u specifikaciju max. duzine usb kabla.
Hvala.

Nikako, nije predvideno da se spaja na pc nego na eksterni hard disk ili memory stick.

imam kobinaciju da dobijem wd iz kanade po extra povoljnijoj ceni nego kod nas sto se da videti iz prilozenog linka http://www.tigerdirect.ca/applications/Category/category_tlc.asp?CatId=34&cm_re=Homepage-_-Spot%2014-_-CatId_34_W10-9300 Sad me zanima da li cu mozda imati neki problem ovde sa tim sto nije ovde kupljen i da li cu moci da mu stavljam nas firmeware itd

Cekaj a sto kod tigerdirecta oni su uvek papreno skupi, ako vec moras preko bare onda barem
http://www.bestbuy.com/site/olspage...layer&lp=1&type=product&cp=1&id=1218008588808

ali u evropi je znacajno jeftiniji, jos ako odbijes merverstojer onda je bas jeftin:
http://www.ultimatefx.de/product_info.php?info=p319_Western-Digital---WD-TV--WDAVN00-.html

http://www4.anobo.de/4NafNCEKRlsacG/articledetail.jsp?aid=24219&agid=1058&ref=13

http://www.mindfactory.de/product_info.php/info/p0491476?pid=geizhals

merverstojer je njihov porez, bez njega je naravno jos jeftinije.

pa nemam nikog ni u americi niti u evropi imam samo u kanadi, a cena od 120 dolara KAnadSkih je extra povoljno. Samo me zanima da li cu imati bilo kakvih problema sto nije odavde uredjaj sto se tice koriscenja ili su to apsolutno iste sprave>>????

Evo ja po prvi put kako sam ga kupio imam problem sa filmom, na racunaru radi bez greske dok se na playeru neslaze prevod, zvuk i slika sve za sebe ko politicari, na disku imam oko 60 mkv filmova i ovo je prvi sa problemom, bas me zanima dali je iko jos imao ovakav problem i dali ga je rijesio.

ljudi da li postoji neki drugi nacin premotavanja filmova osim da se ubrza sa 2X , 4X ,8X, 16X ????

pronasao sam pritisne se prvo FF pa onda next i onda prebaci 10 min :)

Imam pitanje?

Da li je moguce WD eksterni hard disk koji ima trostruki interfejs spojiti sa racunarom preko postojeceg e-sata, a preko postojeceg USB-a spojiti ga sa WDTV i gledati filmove.
Znaci, u isto vreme gledam film preko WDTV i npr. radim backup sa racunara na disk.

Hvala.

da li je neko probao kako radi sa mkv 1080p filmovima? jel radi to bez seckanja?

Planiram da uzmem uskoro ovaj plejer ali koliko vidim na sajtu proizvođača piše:

- MPEG2/4, H.264, and WMV9 supports up to 1920x1080p 24fps, 1920x1080i 30fps, 1280x720p 60fps resolution

Šta je sa 1080p filmovima sa preko 24fps? Da li je neko probao ovo?
Konkretno, imam snimak otvaranja olimpijskih igara, 1080p u 50FPS (ako ne i 60FPS, nisam siguran)

A pa to onda mora da se isposeduje, s obzirom da imam z-5500 i da me ne dotice najcesci prigovor da nema dts decoder ,)

mene lično ne brine to za fullHD jer to radi na takvim uređajima (wd, asus, popcorn). više me zanima da li bi 2K HD radio. ima neki sample na netu da se skine 3800(i kusur) sa 2154 rezolucija, 15 sekundi=800MB. ajd neka neko proba to, pa javite da li radi. baš bi bila fora da može.

Imam pitanje?

Da li je moguce WD eksterni hard disk koji ima trostruki interfejs spojiti sa racunarom preko postojeceg e-sata, a preko postojeceg USB-a spojiti ga sa WDTV i gledati filmove.
Znaci, u isto vreme gledam film preko WDTV i npr. radim backup sa racunara na disk.

Hvala.

Trebao bi mi odgovor na ovo pitanje ako neko zna.

Hvala.

Imam firmver 1.02.07 i za sada sam primetio da odbija da radi sa L5.1 kompatibilnim MKV datotekama (nekoliko 1080p internih izdanja sa HDbits-a). Ovakve datoteke reprodukuje, ali kao da dolazi do razmrljavanja slike u nekim delovima pa ih nije moguće gledati (za sada su vrlo retki).

Plejer je povezan na Logi Z5500. Nikakvih drugih problema sa 1080p materijalom nije bilo (nema seckanja niti gubljenja sinhronizacije).

U stvari, jedini problem koji sam do sada imao je to što je plejer juče odjednom počeo da odbija da reprodukuje datoteke uz poruku "Unsupported format. Please check...." i odbio je da uradi Eject diska. Proradio je tek nakon što sam fizički isključio kabl za napajanje pa ga ponovo priključio, nadam se da se ovo neće ponavljati...

Da napomenem, koristim ga sa jednim WD Passport diskom i 2 WD My Book diska (640 GB i 1 TB)...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno