ExYu Sport
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.03.2015
- Poena
- 215
Kamere na X100 su u top 3 android telefona koje sam imaoVredi li uzimati polovan Vivo X100 za 500-520 eura? Koliko su njemu losije kamere od X100 Ultre?
Kako te služi X100? Osim onih noćnih fotki koje su haosBaterija odlična, skinut jutros sa punjača.
Pa vivo x100 ultraNisi daleko od istine, samo ne znam na koji brend misliš?😉
vivo je trenutno kralj mobilne fotografije, x200 pro je fenomenalan, x100 ultra mrvicu bolje rezultate daje, a svi jedva cekamo x200 ultra.Posto ovde ima vas dosta koji ste izmenjali vivo i oppo , ko je sada trenutno od njih na tronu fotografije?
Ja bih išao na x100 ultra ali mi se ne da, koga kod da nađem da mi ga donese, uvek se nešto izjalovi. Ne znam kakav će biti x200 ultra ali se meni ne dopada najava da će imati Mediatek i da glavni senzor neće biti 1in.Posto ovde ima vas dosta koji ste izmenjali vivo i oppo , ko je sada trenutno od njih na tronu fotografije?
O'kle ti da ce biti Mediatek? Snap ide u x200u, a Mediatek ce u onu njihovu reviziju baznog x200s. A i da ide Mediatek, apsolutno mu nista nece faliti.Ne znam kakav će biti x200 ultra ali se meni ne dopada najava da će imati Mediatek
nece i to jeste losije, ali sa druge strane ce biti na native 35mm pa se verovatno i nece primetiti toliko da je manji senzor.glavni senzor neće biti 1in
I ja jurim da probam taj famozni x100 bar od pro pa moze i ultra. Ono sto mi se ne svidja je da kad god porede ovi testeri uredjaje uopste se ne potrude da malo udju u manualno setovanje, npr u 48mpx raw na iphone i u isto to na x100 pa to da uporede vec samo point and shoot a to je realno uglavnom slabija opcija... Kinezi su to uvideli i drugacije su default setovali telefone. Dodje mi da krenem ja review-ove da radim zivota mi 😂Ja bih išao na x100 ultra ali mi se ne da, koga kod da nađem da mi ga donese, uvek se nešto izjalovi. Ne znam kakav će biti x200 ultra ali se meni ne dopada najava da će imati Mediatek i da glavni senzor neće biti 1in.
Pročitao negde da će ići DM9400+O'kle ti da ce biti Mediatek? Snap ide u x200u, a Mediatek ce u onu njihovu reviziju baznog x200s. A i da ide Mediatek, apsolutno mu nista nece faliti.
mislim da znam gde si i procitaoPročitao negde da će ići DM9400+
S druge strane ja (ukoliko global/china odnos ostane ovakav) planiram samo kineske verzije da uzimam.Merkam Vivo X100Pro ili Honor Magic 6 Pro, ne bih išao na kineske varijante...
OnePlus (CN) ima fabricki call recording^Još ako ti je bitno snimanje razgovora, a koje fabrički imaju kineske verzije, onda je izbor samo jedan, a to je Vivo.
To se sad resava preko microg i sve radi normalno.Verovatno neće Puru zbog Google servisa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari