Šta je novo?

Vivo X100 Ultra

Vredi li uzimati polovan Vivo X100 za 500-520 eura? Koliko su njemu losije kamere od X100 Ultre?

Vredi li uzimati polovan Vivo X100 za 500-520 eura? Koliko su njemu losije kamere od X100 Ultre?
Kamere na X100 su u top 3 android telefona koje sam imao
A imao sam skoro sve
Generalno sve ukupno vrhunski telefon
Brzo punjenje, baterija odlicna
Lepo i brzo radi

Aha, ja iz onih komentara ispod razumeo da ga prodaješ pa sam mislio da mu nešto fali 😁

Napisao bih ti ovde odgovor, ali onda će pojedinci to da shvate kao reklamu.

Poslednja izmena:
Blizu ste, ali ipak niste pogodili. 😉
X200 ili X200 Pro, sta mi cerka u Cirihu nadje.
A do tada...🙂

Prilozi

• Screenshot_2025-02-19-17-59-52-024_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-02-19-17-59-52-024_com.android.settings.jpg
    49.7 KB · Pregleda: 75
Posto ovde ima vas dosta koji ste izmenjali vivo i oppo , ko je sada trenutno od njih na tronu fotografije?

Posto ovde ima vas dosta koji ste izmenjali vivo i oppo , ko je sada trenutno od njih na tronu fotografije?
vivo je trenutno kralj mobilne fotografije, x200 pro je fenomenalan, x100 ultra mrvicu bolje rezultate daje, a svi jedva cekamo x200 ultra.
Prvi put u zadnjih 5 godina da imam neki mob dulje od kvartala godine, jednostvano mu mane ne pronalazim.

Ja bih išao na x100 ultra ali mi se ne da, koga kod da nađem da mi ga donese, uvek se nešto izjalovi. Ne znam kakav će biti x200 ultra ali se meni ne dopada najava da će imati Mediatek i da glavni senzor neće biti 1in.

Ne znam kakav će biti x200 ultra ali se meni ne dopada najava da će imati Mediatek
O'kle ti da ce biti Mediatek? Snap ide u x200u, a Mediatek ce u onu njihovu reviziju baznog x200s. A i da ide Mediatek, apsolutno mu nista nece faliti.
glavni senzor neće biti 1in
nece i to jeste losije, ali sa druge strane ce biti na native 35mm pa se verovatno i nece primetiti toliko da je manji senzor.

Ja bih išao na x100 ultra ali mi se ne da, koga kod da nađem da mi ga donese, uvek se nešto izjalovi. Ne znam kakav će biti x200 ultra ali se meni ne dopada najava da će imati Mediatek i da glavni senzor neće biti 1in.
I ja jurim da probam taj famozni x100 bar od pro pa moze i ultra. Ono sto mi se ne svidja je da kad god porede ovi testeri uredjaje uopste se ne potrude da malo udju u manualno setovanje, npr u 48mpx raw na iphone i u isto to na x100 pa to da uporede vec samo point and shoot a to je realno uglavnom slabija opcija... Kinezi su to uvideli i drugacije su default setovali telefone. Dodje mi da krenem ja review-ove da radim zivota mi 😂
Mediatek je moguce s njima setova sam cpu ka fotkama jer odkako je Huawei izleteo sa trzista google-a kamera se opet bacila u 2 plan. Mada ja sa apple izvlacim nesto sto nisam ni blizu npr uspeo sa x14 ultra . Cekamo taj 200 Ultra pa da se proba.

Ma ne. Greska je verovatno. Snap ide u ultru, a u s verzije ide md9400+.
Nista i dalje nema vezano za ultru. Bas me zanima koja ce razlika biti izmedju njega i pro modela.

Pročitao negde da će ići DM9400+
mislim da znam gde si i procitao :D

malo su cudno napisali, spojili artikal za x200u i x200s i nisu bas dobro formatirali.
"The X200s is expected to be nigh-on identical to the X200, save for the use of MediaTek's Dimensity 9400+ SoC instead of the non-plus Dimensity 9400. The former will probably be slightly overclocked, as we assume it's just a higher-bin than the "normal" 9400."

uglavno da, x200s ide sa Mediatekom, x200u sa zmajcekom.

Ja treba da menjam svoj matori Huawei P30 Pro, koji je svojevremeno bio savršen fon, ali vreme i tehnologije su ga pregazili..

Merkam Vivo X100Pro ili Honor Magic 6 Pro, ne bih išao na kineske varijante. Da li je neko imao prilike da ih uporedi? Vidim da je Honor kod nas u SRB mnogo popularniji, verovatno se lakše proda i to, ali da li je bolji ne znam..

Nisam imao pro verziju Viva već običnu(sinoć ga prodao), a imao sam i HM6 Pro. Za mene je Vivo nešto bolji telefon, fluidnije radi, malo bolje slike pravi, brže punjenje ima i dosta bolje leži u ruci. I još jedna stvar, oleofobski premaz preko ekrana je dosta bolji na Vivu(prst mnogo bolje klizi po ekranu na Vivu), e sad onome ko stavlja foliju ili zatitno staklo na ekran ovo nije bitno.
Jedina mana može da bude nemanje garancije ostvarive kod nas.

^Još ako ti je bitno snimanje razgovora, a koje fabrički imaju kineske verzije, onda je izbor samo jedan, a to je Vivo.

А ако већ бирате Кинеске верзије, што не гледате Хуавеј, увек је био лидер по питању камера, нпр. Pura 70 Pro?! Овај мој P30 Pro је предобар телефон, једноставно немам замерке, ипак је 2019. год.. А слике и дан данас су екстра!

Nazad
Vrh Dno