kobaya
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.01.2005
- Poena
- 619
I ja sam danas imao prekid saobracaja par sati, a teh podrska se nije javljala jer je telefon bio zauzet. Isti scenario kao i prosle nedelje. Za ono od prosle nedelje dobio sam odgovor da su remonti u telekomu pa su im cak i telefonske linije bile u prekidu. Pa zar su i ove nedelje isti nenajavljeni remoti u telekomu? Verat ocigledno postaje (mada ako malo kopate po forumima moze da se desi da je bolji izraz vraca se na stare staze) jos jedan u moru lazljivih ISP koji bi da zarade 1000%, pa kad zarada padne na samo 900% oni jelte grcaju, puca im veza, i iskljucuju telefone da se ne bi javili gnevnim zakupcima usluga. Mislim porazavajuce je da je danas popdne radio WIFI ISP moga druga (zakupac protoka kod telekoma srbija ofc) koji sa svim gvozdjem za bazne stanice kosta mozda 15k eura, a nije radio verat koji kosta par desetina miliona eura. I tako dan za danom, pred kockastim ekranom...
Shame on you, lying ISP.
P.S. Rado bih pitao gde da predjem, bojim se da je ovo pocetak kraha kao i kod beotela, ali sam ispucao sve ISP koji mi padaju na pamet, tako da mi preostaje da otkazem ADSL uslugu i predjem na WIFI koji eto radi pouzdanije i bolje od ADSL (samo da skupim kintu za opremu na 5ghz). Dotle bih mogao da se lepo vratim na dial-up, on bar uvek radi, pa sad radi sporo, al bar radi...
Shame on you, lying ISP.
P.S. Rado bih pitao gde da predjem, bojim se da je ovo pocetak kraha kao i kod beotela, ali sam ispucao sve ISP koji mi padaju na pamet, tako da mi preostaje da otkazem ADSL uslugu i predjem na WIFI koji eto radi pouzdanije i bolje od ADSL (samo da skupim kintu za opremu na 5ghz). Dotle bih mogao da se lepo vratim na dial-up, on bar uvek radi, pa sad radi sporo, al bar radi...