Šta je novo?

Verat ADSL - Iskustva

Jeste proradilo svuda. Izlaz iz zemlje bio problem.

ljudi imam jedno pitanjce.imam veratov net vec skoro 2 godine prebegao iz telekoma (telekom 4 Mb/s 2000 din verat 16Mb/s 2100 din) uzeo ja akciju 16 Mb/s na godinu dana ugovor sve radi ok.medjutim kako ih je preuzeo beotel net pogledam na 192.168.1.1 pise mi data rate 18370 sto je oko 2Mb/s vise nego sto placam...proverim na speed testu ( koji nije bas uwek naj tacniji) isto pise 18 mb/s. boze sacuwaj da se zalim ali me zanima da li ima jos neko da ima slicnu situaciju.nit us me obavestili nit ista

Jel' sad svejedno uzeti Internet kod Verata ili Beotela, ili ipak ima neke razlike?

ljudi imam jedno pitanjce.imam veratov net vec skoro 2 godine prebegao iz telekoma (telekom 4 Mb/s 2000 din verat 16Mb/s 2100 din) uzeo ja akciju 16 Mb/s na godinu dana ugovor sve radi ok.medjutim kako ih je preuzeo beotel net pogledam na 192.168.1.1 pise mi data rate 18370 sto je oko 2Mb/s vise nego sto placam...proverim na speed testu ( koji nije bas uwek naj tacniji) isto pise 18 mb/s. boze sacuwaj da se zalim ali me zanima da li ima jos neko da ima slicnu situaciju.nit us me obavestili nit ista

Prvi post pa hvalospev o provajderu? Da nisam kod Verata pa da jos i poverujem ali ovako...

i kod mene povecano (a mislim da je tako i kod svih ostalih korisnika),ja sam bio kod verata na akciji 6/1 a negde u Novembru sam primetio da mi malo bolje radi net nego ranije i kad pogledam na 192.168.1.1 povecan data rate na 10Mb/s a placam 6Mb/s al je ogranicena stvarna brzina skidanja pa je bila oko 730kb/s dok je ranije bila oko 630-640kb/s,u svakom slucaju do isteka ugovora a i mesec dana posle toga sam placao net po ceni 6/1Mb/s sad sam od nove godine presao na ptt 10/1Mb/s i tu download ide stvarno sa 1040kb/s.
Znaci nesekiraj se nista placas net po ceni koja ti je u ugovoru bezobzira na to sto su povecali

Prvi post pa hvalospev o provajderu? Da nisam kod Verata pa da jos i poverujem ali ovako...

ako hoces najmanje mi je tesko da uploadujem slike

no ss = didnt happend i ja koristim :)

ivmane meni je download u torrentu oko 1.8 a i kad skidam nvidia drivere, a cena i racun i dalje na 16384/1024

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno