Šta je novo?

Verat ADSL - Iskustva

Ja sam juce u kolima na radio s cuo reklamu za verat 15/1 za 1490din....jos neko cuo?
Da li si uspeo u reklami da cujes rok na koji se sklapa ugovor? 15/1 za sada nema na sajtu. I nema vise ugovora na 12 meseci.

Poslednja izmena:
Pa nisam cuo mislim da nisu rekli ali 100% sam dobro cuo i zapamtio 15/1 za 1499 i vidim da na sajtu nema pa sam zato pitao ovde...

Ukinuto je placanje 5+1 i 10+2 za ADSL, ne pominje se vise na sajtu. ADSL akcija 10/1 za 1490 na 24 meseca postade manje povoljna, TS je skuplji svega 59 dinara za promo net 10.

Produžili ADSL akciju 10/1 za 1490 , 24 meseca, do kraja februara. Možda je bolja ponuda kod Beotelneta - ista cena, a na 12 meseci.

Poslednja izmena:
Da,ali se ne dobija wifi ruter ako se potpiše na 12 meseci ugovor.

Juce sam zakljucio ugovor sa Beotelom, uzeo sam paket 10mb za 1490din, onaj sto je u akciji plus wifi sto daju. Wifi navodno jos nisam dobio jer nemaju pa koristim opremu tj. modem od starog paketa .. Ali zanima me koliko to dana treba da prodje dok mi ne promene brzinu, i dalje sam na 4mb

Da li si siguran da ugovor ne teče od 1.februara?

Eh a Verat je znao odmah da te prebaci na veći paket iako je ugovor bio tek od sledećeg prvog.

Tacno je Verat odmah prebacuje, ali moras svaki dan koji je preostao do kraja meseca da platis i to unapred (uopste Verat sve naplacuje unapred a ne kao ostali provajderi za prosli mesec).

2 godine sam koristio Verat pakete i juče sam raskinuo ugovor i prešao u Telekom, šta ću, bolji uslovi, za 1899 din dobio 10/1 paket plus tablet za 1 dinar.
Posle 2 godine korišćenja mogu da kažem da su utisci pozitivni, ali...
Da je ostalo sigurno ono 5+1 i 10+2, možda bih i ostao, a ovako je sve pod znakom ? pa mi je ovo bila bolja varijanta.

I meni je zapela za oko ta akcija sa tabletom.Koji si model uzeo i na koliko si potpisao ugovor?

Kod Verat-a je najgore to placanje unapred, racun ti stigne 3. u mesecu, a rok placanja je 6. u mesecu...

Uzeo sam Samsung Galaxy Tab 3 T211, potpisao na 2 godine i dobio ga za 4200 din na 12 rata, prva godina 2250, druga 1899 din.
I onako plaćam telefon, ovo je pride.

5+1 i 10+2 (mesec tj. dva gratis na uplate od 5 i 10 meseci unapred) NIJE ukinut! /samo je promenjen racun za uplatu zbog mergea s Beotelom. provereno juce, u praksi (a za svaki slucaj) i kod podrske, i - radi

Uz i taj popust, 10Mbps izadje ~1241 din.

Meni u Posti vec 2 meseca naplacuju proviziju za placanje racuna od Verat-a, a pre je bilo bez provizije...

Ako je ostalo 5+1 i 10+2, to je odlicna vest. Ugovor moze i na 12 meseci, ako se uzme obican adsl2+ ruter. Pohvala za Verat. Jos kad ne bi beotelnet prevagnuo u celoj stvari i nacin na koji radi ili je radio.....

Računi se sada plaćaju Beotelu. Njihov račun je na uplatnici.

Jel možete da otvorite elitesecurity forum meni preko verata sigurno 5-6 dana neće

Radi normalno.

Imate li problema sa netom od jutros,kod mene neće ništa da otvori,probao sam sa google dns ista stvar?

Imate li problema sa netom od jutros,kod mene neće ništa da otvori,probao sam sa google dns ista stvar?
I meni od jutros sve nešto sporo otvara, specijalno prekomorske sajtove. brzina neta do provajdera je 12 / 3 sa samo 5ms ali se svi satovi otvaraju užasno sporo. IPTV radi perfectno a ni DL nije loš.

I meni od jutros sve nešto sporo otvara, specijalno prekomorske sajtove. brzina neta do provajdera je 12 / 3 sa samo 5ms ali se svi satovi otvaraju užasno sporo. IPTV radi perfectno a ni DL nije loš.

Evo sad mi napravi i dupli post. WTF ?
P.S.
Nisam na Veratu nego KBCnet u. evo sad probao sa VIPom i ista stvar.

Poslednja izmena od urednika:
Dajte neko ko je na Veratu,kod mene ne otvara ništa,čak ni gmail ne može da učita.

I kod mene jutros Verat radi prilično kilavo, jedva radi.

Koji su to pilićari postali,da ne stave na sajt da imaju problem,mail da pošalju.Jedva čekam 15.mart i daleko im lepa kuća,i njima i Beotelu kod kojih su se usrećili.

Ama nisu samo oni, evo ja probao dva provajdera. Probaj "tracert www.gogle.com" zapinje na telekom.hu čvorištu.

Izgleda da je proradilo.

Nazad
Vrh Dno