Paket 1536/128 je do juce isao 155-160KB, danas jedva 120Kb na http downloadu.
KOji modem si imao kod verata? Sad daju TP-Link rutere.
ja sam pre mesec-dva, kada je konacno adsl pusten i na mojoj centrali, otvorio nalog kod verata, imao sam ranije dial up kod njih, sve radilo ok pa sam pretpostavio da ce tako biti i sa adslom...
ali... veza je pucala (ili vec kako se to zove na adsl kada se prekine konekcija) nasumice, od po par minuta do 2 sata, nije bilo pravila, ali svaki put kada pukne veza, morao sam onak tp link ruter da resetujem, drugacije nije hteo da se poveze ponovo.
prvo sam sve instalacije po kuci proverio, na kraju sam cak i sve telefone iskljucio, i opet isto
pozvao verat podrsku, bilo je nesto tipa 10-11 uvece, i neki lik koji tamo radi kaze da je problem do njih i nekog njihovog servera za autentifikaciju, kao znaju adminu za to, rade, ali ne znaju ni kada, ni da li ce to da rese, tako da je jedino resenje kada se prekine veza da se resetuje ruter
nista odem sutradan da raskinem ugovor, ali onda onaj support koji radi pre podne kaze da je to problem do rutera. ne budem lenj, uzmem novi ruter od njih, dodjem kuci povezem, radi neko vreme, i opet pukne veze, mora da se resetuje ruter da bi se rekonektovao
opet pozovem support, mislim da je bio isti onaj lik od proslo vece, i isto mi pricu isprica, problem to njihovog servera za autentifikacije, tako je kako je
odem sutra opet do verata, i onda su krenuli da me vozaju sa nekim izgovorima da bi na kraju rekli da mora da je problem do telekoma, pa da posalju zahtev da se proveri linija
raskinem ugovor sa njima, odem u eunet, povezem njihov ruter, sve radi kako treba evo vec drugi mesec
tako da thumbs down od mene za verat
ja sam pre mesec-dva, kada je konacno adsl pusten i na mojoj centrali, otvorio nalog kod verata, imao sam ranije dial up kod njih, sve radilo ok pa sam pretpostavio da ce tako biti i sa adslom...
ali... veza je pucala (ili vec kako se to zove na adsl kada se prekine konekcija) nasumice, od po par minuta do 2 sata, nije bilo pravila, ali svaki put kada pukne veza, morao sam onak tp link ruter da resetujem, drugacije nije hteo da se poveze ponovo.
prvo sam sve instalacije po kuci proverio, na kraju sam cak i sve telefone iskljucio, i opet isto
pozvao verat podrsku, bilo je nesto tipa 10-11 uvece, i neki lik koji tamo radi kaze da je problem do njih i nekog njihovog servera za autentifikaciju, kao znaju adminu za to, rade, ali ne znaju ni kada, ni da li ce to da rese, tako da je jedino resenje kada se prekine veza da se resetuje ruter
nista odem sutradan da raskinem ugovor, ali onda onaj support koji radi pre podne kaze da je to problem do rutera. ne budem lenj, uzmem novi ruter od njih, dodjem kuci povezem, radi neko vreme, i opet pukne veze, mora da se resetuje ruter da bi se rekonektovao
opet pozovem support, mislim da je bio isti onaj lik od proslo vece, i isto mi pricu isprica, problem to njihovog servera za autentifikacije, tako je kako je
odem sutra opet do verata, i onda su krenuli da me vozaju sa nekim izgovorima da bi na kraju rekli da mora da je problem do telekoma, pa da posalju zahtev da se proveri linija
raskinem ugovor sa njima, odem u eunet, povezem njihov ruter, sve radi kako treba evo vec drugi mesec
tako da thumbs down od mene za verat
Ima li neko imena i prezimena i e-mail-ove (a i brojeve telefona) odgovornih lica u Veratu, redom od sefa ADSL-a pa sve do vrha, neki stranac CEO ako takvog ima?
veruj mi ovi nisu glupi ko oni iz sezama pa da stave sve od svojih radnika na sajt! samo na sajtu imas ono najosnovnije sta ti treba a za dalje sve preko telefona! sto sta su ti skrivili?
Po meni je to normalno da se stave kontakti odgovornih ljudi u nekoj firmi![]()
Hvala ti. Od neprocenjive si pomoci bio. Ponavljas istu pesmu kao i korisnik Smallville....
Dosta shale. Imas mailove na njihovom sajtu, imas i gomilu telefona, mislim da ako budes se potrudio da okrenes neki od njih i budes dovoljno uporan, doci ces do nekog od "ovlascenih" lica.
...
Hvala ti. Od neprocenjive si pomoci bio. Ponavljas istu pesmu kao i korisnik Smallville.
Ne trebaju mi sirom dostupne informacije, njih vec imam. Ispada da mi trebaju manje dostupne informacije, a kad je Verat u pitanju osnovni podaci postaju u stvari tajni podaci.
Za pocetak.
Gde sam trazio brojeve mobilnih telefona? Navedi.
Podaci koje trazim NIKAKO nisu licni, mogu da budu sve drugo ali to nisu licni podaci. Ako uopste znas sta trazim. Nepotrebno sklapas mozaik da mi ne radi ADSL, pa podrska nemocna a ja hocu da zovem direktora. Objasni i ovo "mozda bas iz razloga zbog ljudi kao sto si ti", budi precizniji. Da mozda ne opisujes sebe?pa ono sto ti hoces je za tebe nemoguca misija, verovatno da imaju razlog zasto nije objavljena lista ljudi koji rade u veratu, mozda bas iz razloga zbog ljudi kao sto si ti? neznam! ali verovatno postoji nesto zasto su ti podaci skriveni? jer sada zamisli da ti neradi net a onaj u tehnickoj podrsci nemoze da ti pomogne dok telekom neresi problem i sta ce sti da zoves direktora verata da mu objasnis neke stvari zato sto ti net neradi ili imas bilo koji problem, bas iz tog razloga nisu objavljeni brojevi telefona i to pogotovo mobilnih koje ti trazis!!! tako da ako vec nesto hoces da uradis onda ides direktno u predstavnistvo ili uplatno mesto pa problem resavas oci u oci!
p.s. ti osnocni podaci kako ih ti nazivas se jos zovu licni podaci!!!
A nisam ni trazio kucne brojeve zaposlenih u Verat-u. I ne treba neko da mi DA brojeve telefona, vec na sajtu Verat-a treba da budu navedeni svi potrebni podaci, da te podsetim, " imena i prezimena i e-mail-ove (a i brojeve telefona) svih odgovornih lica".pa dobro nisi trazio brojeve mobilnih ali isti djavo ko da ce ti neko dati i fiksni dal od radnog mesta ili kuce? sta vise cak mislim da je gore dati nekome kucni broj nego mobilni, manje komplikacije za kasnije ako se dodje u situacuju da se mora menjati broj!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari