e pa drugari
sutra menjam adsl provajdera
prelazima sa telekonjine na verat(najverovtnije)
istekao mi je ugovor odavno, pa skoro ima 6 meseci tako da nisam uslovno obavezan da ostanem, smučilo mi se više
jadne brzine a digli cene... ako hoćeš 4mb/s moraš na dve godine da potpišeš
pa mislim dal su oni normalni? kod koga to pali?
tako da prelazim
sutra ujutru u 8 ima da se nacrtam kod telekonjine da tražim migracioni kod... samo bih zamolio nekog da me uputi kako to ide, nekog ko je to odradio...kod telekonjine...
dal će da smaraju, te tipa, ostani kod nas, da prodaju fazone, "biće akcija" i slično pa nisam im ja baba neka, ili totalna pc neznalica
koja je tačno procedura:
pošto se fiksni telefon vodi na moga oca, a adsl na mene, jel ja mogu samo svoju ličnu da ponesem pošto je ugovor na meni? ne moram ćaleta da cimam? mislim njemu treba njegova, ide na posao i to...
da li trebam da im nosim prethodni uplaćeni račun...? i kako će mi tarifirati april zator što nije stigao račun? da li ću morati da iskeširam na licu mesta, tih soma dindži ili?
da li će mi magarčine ostaviti net na tih dan dva dok me verat ne uključi? mislim da bi to bilo fer i korektno sa njihove strane, bar neko moje lično mišljenje...
da li moram da im vraćam stari roze beli modem huaweii mt882 dobijen 2007. godine prilikom potpisivanja dvogodišnjeg ugovora? posle sam bio na jednogodišnjoj studenskoj akciji i to je to... ali gospoda dižu cenu duplo posle isteka tako da to ne "pije" vodu...
u verat odem oko 9, oni su kod sajma, jel? odnesem samo moju ličnu kartu i migracioni kod, jel? ne trebam opet ćaleta da cimam?
kakav je njihov net, da li trenutno filtriraju portove, u smislu da korisnici dele agregaciju, da li puca net, koji se modem dobija, da li se lako menja ip adresa/dinamička pretpostavljam samo resetom modema... nadam se...
da li se mesečni računi prepisuju iz emaila na uplatnicu kako je nekad eunet radio ili će stizati na moju adresu kao i od telekonjine?
ps...
zvao sam verat, i dobio sam neke infoe, ali da dopunim ovde (potpisujem na 16Mb/s)
naravno prodaja telekonjine ne radi danas, kao radi tehnička podrška ali oni blage veze nemaju ništa u vezi toga, verujem da su jedva naučili da se jave na telefon...
eto ako sam vas smorio oprostite, ali ko može i hoće neka odgovori...
hvala