Mare
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.02.2002
- Poena
- 815
To bi valjda pokirla garancijaMoze da se kupi masina i za 3 hiljade evra, i moze da propadne limarijski za 3 meseca...
To bi valjda pokirla garancijaMoze da se kupi masina i za 3 hiljade evra, i moze da propadne limarijski za 3 meseca...
Beko bih preporučio mojoj staroj majci koja uključi mašinu jednom nedeljno, tako će izdržati 5 godina.Možda samo nisam imao sreće, ali ko što napisah gore Gorenje ili Beko sa 5g garancije... ove jače brendove izbegavam jer se meni lično nisu pokazali ništa posebno trajno...
Proveri zapreminu bubnja kod obe. Možda stekneš drugačiji utisak.Da li uzeti Haier ili Samsung ves masinu?
Naime, bio sam se zagrejao za Haier model HW100-B14979-S.
Otisao u radnju i radnik mi preporuci Samsung model WW11BB744DGES7.
Samsung je u odnosu na Haier nesto jeftinija, bubanj veci za 1kg (11kg naspram 10kg) i smart je, dok Haier nije.
Garancije su Haier 7/15 a Samsung 5/20 na masinu/motor.
Na akciji su sve jer treba novi modeli da stignu pa je rasprodaja generalno.
Covek me bukvalno bacio u rebus.
Koliko znam, desno otvaranje ima samo Miele.Mašina koja bi se otvarala suprotno od ovoga na slici bi završavala posao čak i da se ne može otvoriti skroz pa me zanima kako da nađem mašinu koja se tako otvara ili kojoj se može promeniti smer otvaranja.
Mozda slim varijanta Gorenje WNEI84SCS?Treba mi preporuka za neku jeftiniju mašinu ali sa specifičnim zahtevom. U pitanju je staro kupatilo, kod babe u selu, i ispred pozicije za mašinu je bide, pa je problem otvaranja vrata. Na slici je sadašnja mašina Candy koja je duboka 45cm i sa njom se vrata otvaraju normalno. Ranije je bila stara Siemens mašina dubine 55-60, ali su vrata bila nekako visoko pa su se otvarala preko bidea. Da li postoji neka mašina gde se vrata otvaraju suprotno od ove sa slike (za mene je to u glavi sa leva na desno)? Dubina 50-55 (mislim da za 60 nema šanse da se otvore). Od zida do bidea ima oko 85cm.
Pogledao sam neke od preporuka i deluje da je WNEI84BS dobra za naše zahteve, samo ne znam hoće li moći da se otvori. Mašina koja bi se otvarala suprotno od ovoga na slici bi završavala posao čak i da se ne može otvoriti skroz pa me zanima kako da nađem mašinu koja se tako otvara ili kojoj se može promeniti smer otvaranja.
Hvala svima na pomoći.
Možda rešenje može da bude da mašinu postaviš na nešto, deluje da bi i 10-15 cm postolje rešilo problem.Treba mi preporuka za neku jeftiniju mašinu ali sa specifičnim zahtevom. U pitanju je staro kupatilo, kod babe u selu, i ispred pozicije za mašinu je bide, pa je problem otvaranja vrata. Na slici je sadašnja mašina Candy koja je duboka 45cm i sa njom se vrata otvaraju normalno. Ranije je bila stara Siemens mašina dubine 55-60, ali su vrata bila nekako visoko pa su se otvarala preko bidea. Da li postoji neka mašina gde se vrata otvaraju suprotno od ove sa slike (za mene je to u glavi sa leva na desno)? Dubina 50-55 (mislim da za 60 nema šanse da se otvore). Od zida do bidea ima oko 85cm.
Pogledao sam neke od preporuka i deluje da je WNEI84BS dobra za naše zahteve, samo ne znam hoće li moći da se otvori. Mašina koja bi se otvarala suprotno od ovoga na slici bi završavala posao čak i da se ne može otvoriti skroz pa me zanima kako da nađem mašinu koja se tako otvara ili kojoj se može promeniti smer otvaranja.
Hvala svima na pomoći.
Zapravo nemam iskustva sa Beko VM (imam neke druge njihove uređaje koji su OK), ali eto uzeto je par Gorenje i za sada rade po prosečno 2x dnevno bez ikakvih problema.Beko bih preporučio mojoj staroj majci koja uključi mašinu jednom nedeljno, tako će izdržati 5 godina.
Nama se Beko raspao, majstor samo na slavu što nije dolazio. Otišla u reciklažu posle 5 godina.
podigni mašinu na postoljeTreba mi preporuka za neku jeftiniju mašinu ali sa specifičnim zahtevom. U pitanju je staro kupatilo, kod babe u selu, i ispred pozicije za mašinu je bide, pa je problem otvaranja vrata. Na slici je sadašnja mašina Candy koja je duboka 45cm i sa njom se vrata otvaraju normalno. Ranije je bila stara Siemens mašina dubine 55-60, ali su vrata bila nekako visoko pa su se otvarala preko bidea. Da li postoji neka mašina gde se vrata otvaraju suprotno od ove sa slike (za mene je to u glavi sa leva na desno)? Dubina 50-55 (mislim da za 60 nema šanse da se otvore). Od zida do bidea ima oko 85cm.
Imas Intesit 44, Wirpool 44Mozda slim varijanta Gorenje WNEI84SCS?
Doneli masinu i pitali da li da je ukljuce i pala cast i zavrseno, a staru masinu odnela firma za otkup ima dosta na webu, dosli demontaža i odneliĆao svima,
Kupio sam veš mašinu LG F4WR511S2M i čekam isporuku iste u ponedeljak ili utorak naredne nedelje. Ako neko čita ove redove ima (ili je imao) istu mašinu ili neki drugi model koji pripada navedenoj seriji F4, rado bih pročitao utiske.
E sad, pre nego što krenem da koristim samu mašinu potreban mi je savet (ako je isti moguće dobiti), kome se obratiti za uslugu iznošenja stare veš mašine (bez transporta) i postavljanja nove, kao i montiranja. Znam da je skidanje transportnih blokada nešto što zvuči banalno ali kao neko ko radi u korisničkoj podršci za drugog proizvođača, znam da te stvari zavise od modela do modela a o tome smo takođe mogli da čitamo i na prethodnim stranicama..
Kontaktirao sam lokalnu prodavnicu bele tehnike koja nema veze sa mojim prodavcem i tamo mi je rečeno da oni takve usluge ne vrše. Ne mogu da računam na pomoć prijatelja/ komšija a sam takođe ne mogu da izvedem gore opisano. Sutra ću još jednom kontaktirati ovlašćeni servis koji je od mene udaljen 40km da pitam koliko bi me sve navedeno moglo koštati ali ne očekujem baš da će cena biti manja od 3000, što nije malo.
Ostaje mi još opcija da dostavljačima iz Gigatrona ponudim pare privatno za tu uslugu (pošto ona nije uključena u cenu prevoza) ali sumnjam da će pristati. Kome se obratiti?
45+ dana je trajala "popravka" Haier sudmosine stare 6,5 meseci placene preko 69000, spakovao sam je trazio povracaj novca, garancija ti skoro pa nista ne znaci, moj izbor bi bio samsung jer imamo ves masinu koja ima 6+ godina i ne fali joj nista do duse od 7kg. Gorenje, Haier, Candy Hoover su na black listi zbog servisa i kvaliteta istih.Da li uzeti Haier ili Samsung ves masinu?
Naime, bio sam se zagrejao za Haier model HW100-B14979-S.
Otisao u radnju i radnik mi preporuci Samsung model WW11BB744DGES7.
Samsung je u odnosu na Haier nesto jeftinija, bubanj veci za 1kg (11kg naspram 10kg) i smart je, dok Haier nije.
Garancije su Haier 7/15 a Samsung 5/20 na masinu/motor.
Na akciji su sve jer treba novi modeli da stignu pa je rasprodaja generalno.
Covek me bukvalno bacio u rebus.
Koliko vidim ovaj model WPNEI84A1SWIFI ima iste funkcije kao WPNEI94BS , samo je 8 kg a ne 9kg, energetska klasa A umesto B.Dodaj na spisak WPNEI84A1SWIFI i BEKO B3WF modele.
kupljena nova 2020. uopste je nestedimo, minimum nedeljno pere 1 na kuvanje(90c) i 2x u boji, to je minimum, za sada nije bilo problema, uzeta ona plica od 7kgBeko bih preporučio mojoj staroj majci koja uključi mašinu jednom nedeljno, tako će izdržati 5 godina.
Nama se Beko raspao, majstor samo na slavu što nije dolazio. Otišla u reciklažu posle 5 godina.
Hvala Aleksa, za ovaj novac sam prezadovoljan njome, nek traje koliko i garancija, 5 godina, sasvim dovoljno.Ne,vecina novih masina nema kazan napravljen iz dva dela.
Reseno hvala, samo programi koji nisu predefinisani mogu da se dodaju dodatne stvariPitanje, posle dvadeset godina zamenili masinu za ves, uzeli Gorenje WNP172B, bila na popustu, nego samo da proverim, levo su predefinisani programi, i tu nema menjanja i dodavanja, a desno su programi poredjani po temperaturi, elem pitanje kako i kad moze da se uključi predpranje, na redefinisanim nece
Hvala
Zavisi sta je narucio Vox a sta Union u Vestel kuhinji!Je li u smislu kvaliteta isti kao i Vox.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari