Za ove sto ja znam je tako, vrti unedogled, mislim obicno nece samo da se rasporedi, mora pauza pa rucno rasporedis pa nastavis.Kako se zove ta opcija?
I šta se dešava kada skonta da veš nije balansiran, nastavi da tumba dok ne izbalansira ili ?
Kupio gorenje, sada puni mesec dana. pere svaki dan, nekad i po vise tura, prezadovoljni, kako pere, kako ocedi, pogotovo sto je necujna, ima inverter motor. Svaka preporuka za gorenje od mene.Fina diskusija na ovoj temi, pa da zamolim za savet.
Potrebna mi je jeftinija (do 35 hiljada) pouzdana veš mašina za upravo izgrađenu vikendicu. S obzirom da se neće koristiti previše, nije mi uopšte bitna energetska klasa.
Uslovi:
klasična s prednjim punjenjem, plitka (slim, do 45cm dubine), bar 1000 obrtaja... i da ima normalnu servisnu mrežu.
Ne razmatram polovne od preprodavaca nakon jučerašnje provere jedne koja je "stara 5 meseci, stajala u apartmanu u Nemačkoj ali vrlo malo korišćena"... a za koju se golim okom vidi da je ozbiljno radila godinama.
Po forumima se dosta lošeg piše u poslednje vreme za Gorenje (ne znam da li je tačno), kao i neke serije Candy (opet, teško proveriti koje serije valjaju).
Pristojni Korejci (Samsung, LG) i svi Nemci (Samsung, Bosch, Miele) su svakako iznad budžeta.
Svaki savet je dobrodošao!
@meteorrKupio gorenje, sada puni mesec dana. pere svaki dan, nekad i po vise tura, prezadovoljni, kako pere, kako ocedi, pogotovo sto je necujna, ima inverter motor. Svaka preporuka za gorenje od mene.
Druže, koji je tačno model u pitanju?Kupio gorenje, sada puni mesec dana. pere svaki dan, nekad i po vise tura, prezadovoljni, kako pere, kako ocedi, pogotovo sto je necujna, ima inverter motor. Svaka preporuka za gorenje od mene.
gorenje Wnei94bs.Druže, koji je tačno model u pitanju?
gorenje wnei 94 bs, nisam da ne ispadne neka reklama... 43000 u Metalac prodavnici, bila neka akcija, posle moje kupovine cena spala na 41000, neka dodatna pogodnost je bila, da li je jos ima, nisam bas u toku?@meteorr
Sto bar nisi napisao koji model si kupio, da znamo, kad ga vec hvalis. A i cenu nije lose pomenuti. Interesuje me jer trebam i ja da kupim novu ves masinu.
Predlog: Gorenje WPNEI74SA1S WIFI.Fina diskusija na ovoj temi, pa da zamolim za savet.
Potrebna mi je jeftinija (do 35 hiljada) pouzdana veš mašina za upravo izgrađenu vikendicu. S obzirom da se neće koristiti previše, nije mi uopšte bitna energetska klasa.
Uslovi:
klasična s prednjim punjenjem, plitka (slim, do 45cm dubine), bar 1000 obrtaja... i da ima normalnu servisnu mrežu.
Ne razmatram polovne od preprodavaca nakon jučerašnje provere jedne koja je "stara 5 meseci, stajala u apartmanu u Nemačkoj ali vrlo malo korišćena"... a za koju se golim okom vidi da je ozbiljno radila godinama.
Po forumima se dosta lošeg piše u poslednje vreme za Gorenje (ne znam da li je tačno), kao i neke serije Candy (opet, teško proveriti koje serije valjaju).
Pristojni Korejci (Samsung, LG) i svi Nemci (Samsung, Bosch, Miele) su svakako iznad budžeta.
Svaki savet je dobrodošao!
Ako nećeš ta sranya, onda moraš dodati bar još 20k.Zdravo stručnjaci 🙂
Treba mi savet i pomoć pri kupovini veš mašine ali dimenzija 60x40.
Može li neki savet,preporuka,na šta da obratim pažnju?
Budzet do nekih 40.000-42.000 din.
Samo da nisu Beko,Fox,Vox i ta sr.anja...
Gledam najviše ima sa gornjim punjenjem a prednjači Whirlpool ali opet,ima dosta modela do 42.000 pa nemam pojma valja li šta i koje su odlične.
Potrebne za bračni par u penziji,da je 6+kg veša kapacitet.
Hvala!
E jbga.. pa sta je Candy,Whirlpool?Ako nećeš ta sranya, onda moraš dodati bar još 20k.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari