Jednostavno zavežeš čaršav jednim krajem za drugiIma li neko ideju kako prati čaršav sa lastihom za francuski? Uđe ostali veš, napravi se lopta, mašina počne da skače prilikom centrifuge a veš koji uđe unutar čaršafa bude previše izgužvan.
Ariston mi više odgovara, jer se vrata otvaraju sa leva na desno ( obrnuto od svih drugih) što u mom malom kupatilu igra ogromnu ulogu. Pravljena je za EU tržište , što me teši.Imam ja ovu Haier. Pisao sam pre par stranica ukratko, a i pitaj sta te zanima. Mislim da je puno bolja od Ariston. Pošto su kupili Candy, njihovi su serviseri. Toliko znam sa papira bar.
Prebacio sam izvini,napisao sam da je dobra mašina....ja ustvari imam Bosch WAT28481ME..Samo jos jedno dodatno pitanjeOdluka je pala na model BOSCH WAU28R60BY. Pitanje: ima li neko taj model i kako je zadovoljan!?
Ok je,ali je ova dosta bolja Bosch WAT28481ME ili WAT28460BY.Je l ok ova ves masina za ove pare ?
Dobra je,ali samo nema opciju za dodatno ispiranje ili za vise vode.Je l ok ova ves masina za ove pare ?
Neznam odakle si ali Svetlost Niš ja kod njih kupujem sve od tih kućnih uredjaja, njihove prodavnice ima i po drugim gradovima.Prvi put kupujem tehniku i sve mi je ovo kao dzungla😳 Koja radnja je najpouzdanija? Skapirala sam da Tehnomaniju treba zaobići, kakva su iskustva sa Tehnomedia?
Imas i manji Haier, 8/5kg. Za LG nemam iskustva ali sam takođe čuo da ga hvale u domenu kombinovanih mašina.
+1Naprotiv, LG kombinovane mašine, kao i njihove mašine za pranje, važe za odlične uređaje.
Samo da se dotaknem ovog...moram da kazemPrvi put kupujem tehniku i sve mi je ovo kao dzungla😳 Koja radnja je najpouzdanija? Skapirala sam da Tehnomaniju treba zaobići, kakva su iskustva sa Tehnomedia?
tehnoman ti je od neshe roming-a, (covek uvozio fiksne panasonic telefone a sad drzi maltene monopol,pa ti meni reci kako?) ako pratis desevanja videces da nema win wina on je prodat tehnomaniji a vodio ga je kokeza tj ceo alti ... znaci kombinacija ubi boze..Samo da se dotaknem ovog...moram da kazem
Tehnomanija i Emezzeta trenutno imaju ubedljivo najneljubaznije prodavce u Srbiji.
Toliko su neotesani, grubi i neinformisani da nemam dovoljno reci sta bi napisao.
Sa druge strane Gigatron ima jako prijatne prodavce, i tehnomedia je solidna.
nesto opasno skripi u rukovodstvu i nezadovoljstvu radnika one prve dve firme.
Taj FO drcan stav prodavca i njihovih sefova prema musterijama je nedopustiv.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari