Bubanj nesme da se pomera ni malo, ni gore dole niti napred nazad. Kazan sme, on visi na oprugama a dole ga drže amortizeri.Jel normalno ponašanje Gorenje veš mašine, da joj se bubanj njiše napred-nazad, pa čak i levo desno, dok je prazna?
Ne znam kako bih to opisao drugačije, znači bukvalno da rukom guram bubanj i da se on pomera, majka je ubeđena da je otpustilo nešto, nismo doduše još uključivali veš mašinu, nakon što smo primetili tu "anomaliju" pa nemam predstavu da li nešto u toku rada iste lupa...
Slazem se. Mi smo u oktobru kupili Haier masinu za ves HW100-B14979-S i masinu za susenje HD 100-A2979-S. Pre toga imali dve Candy Alise (kombinovana), jednu za drugom. Ne mogu da se uporede. Haier je svemir. Kao neko ko u svakom trenutku ima psa i macku i koristi masinu bukvalno svakog dana, potvrdjujem. Da je Haier postojao davne 2001 nas zivot bi bio daleko jednostavniji....Imam ja ovu Haier. Pisao sam pre par stranica ukratko, a i pitaj sta te zanima. Mislim da je puno bolja od Ariston. Pošto su kupili Candy, njihovi su serviseri. Toliko znam sa papira bar.
naravno da je postojao.Da je Haier postojao davne 2001 nas zivot bi bio daleko jednostavniji....Pozdrav, T.
Хаиер Гроуп Цорпоратион је кинеска мултинационална компанија за кућне апарате и потрошачку електронику са седиштем у Кингдаоу, Шандонг osnovana 1984naravno da je postojao.
ja jos uvek imam haier mikrotalasnu iz 2001 godine kupljenu u tadasnjem tehnomarketu.
jel mozes da izmeris koliko je duboka ta Hier masina za ves HW100-B14979-S. Spec kaze 56cm, al to mi nesto malo za 10kg masinu.Slazem se. Mi smo u oktobru kupili Haier masinu za ves HW100-B14979-S i masinu za susenje HD 100-A2979-S. Pre toga imali dve Candy Alise (kombinovana), jednu za drugom. Ne mogu da se uporede. Haier je svemir. Kao neko ko u svakom trenutku ima psa i macku i koristi masinu bukvalno svakog dana, potvrdjujem. Da je Haier postojao davne 2001 nas zivot bi bio daleko jednostavniji....Pozdrav, T.
Druže jesi li uzeo ovu, meni crkla Candy (ubedljivo najgore veš mašine nikada ne uzimajte Candy) pa mi ova tvoja zapala za oko, trenutno je oko 33000Gorenje WNEI84BS.Inverter motor 1400 obrtaja trenutno se moze naci za 31 hiljadu.
imam dve iste candy i rade vec 20 godina bez ijednog kvara. Imam i wirpool sa gomilom opcija, ona je smor. Nemaju wifi i ne treba mi ni za sta.Ja ovu moju 5 godina staru Candy (ponavljam nemoj neko da se slučajno za.ebao da kupi Candy mašinu jer su kAtAsTrOfA) Jednom u pet puta ne iscentrifugira, ostane natopljeno, a kad radi centrifuga kao boing 747 da turira motor.
Ma kakav wifi niti sam to ikada uključio niti znam kako radi niti mi trebalo. Ali limarija i bučnost nemam reči. Radi se o slim varijantiimam dve iste candy i rade vec 20 godina bez ijednog kvara. Imam i wirpool sa gomilom opcija, ona je smor. Nemaju wifi i ne treba mi ni za sta.
To je bilo neko drugo doba. U međuvremenu kupio ih je Haier i od njih napravio dno ponude. Možda i da bi time malo izdvojio svoj brend.imam dve iste candy i rade vec 20 godina bez ijednog kvara.
Ovaj model gore koji sam naveo, ima neki program za sat vremena, cak i za pola masine. Ali slazem se da veoma znaci da postoje kratki programi.Malo je smor što kod gorenje mašina nema vremenski kraćih programa za temperature od 40-60 stepeni kao što reče @DGoran a čuo sam još od par ljudi da pere celu večnost bilo koji program. Ja ovu moju 5 godina staru Candy (ponavljam nemoj neko da se slučajno za.ebao da kupi Candy mašinu jer su kAtAsTrOfA) kod nje imam programe kratke čak i od 15 minita, a za 40 stepeni ima od 30 min, ispade da Candy ima i neku prednost...ali nikada više nju iako ima i wifi konekciju i razne gluposti, zaista sam se razočarao. Posle 8 meseci korodirala,kad sam zvao Candy kažu korozija ne podleže garanciji. Jednom u pet puta ne iscentrifugira, ostane natopljeno, a kad radi centrifuga kao boing 747 da turira motor.
Zdravo,@chevu1990 Uzeo sam sličnu (WNEI82B, 8kg) ali nisam uz nju pa ne mogu izmeriti. Ono što sam primetio je da dubinu od 55cm računaju bez vrat
Nemam ja ovaj model, rodjaka ima WNEI72B radi odlicno skoro je necujna.Druže jesi li uzeo ovu, meni crkla Candy (ubedljivo najgore veš mašine nikada ne uzimajte Candy) pa mi ova tvoja zapala za oko, trenutno je oko 33000
Treba mi pomoć oko izbora veš mašine...
LG F4WV709S1E
BOSCH WAU28RH0BY
ili nešto treće u budžetu do 100k
Odlična masina ,odnos cena - kvalitet!!!p
Zdravo,
Razmisljam se da uzmem WNEI82B kako si zadovoljan sa masinom?
Pozdrav, koji brendovi se smatraju dobrim, a koji lošim? Beko, Samsung, LG?
Majka ima Boš mašinu već 15ak godina i bila je zadovoljna do sad, kad je došlo do kvara na mašini. Ona bi opet Boš, mada košta. Jel ima nešto još da valja, a da je jeftinije? Zapravo se radi o mašini za pranje i sušenje.
Naručio danas ;-)Preporuka za SAMSUNG WW90T554DAX/S7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari