odlična Beko inverter motor wtv7522xcw oko 32900 je cena.Dajte predlo za neku jeftiniju masinu. Ode Beko u vecna lovista posle 7 godina. Zenina zelja: 1000 obrtaja i 7 kg vesa. Nude mi neku Candy CS4 1072DE/T-S 1000 za 30000 ali kako citam treba bezati od Candy-a. Meni je bitno da ima 5g garancije i dobar servis kao sto imaju Gorenje i Beko. Kakve su ove ,, naše,, Tesla,Vox...? Majka ima neku Teslu vec par godina i ne zali se kao sto se zalila na Gorenje.
Gorenje (barem skuplji modeli) ima Time Care opciju koja manje više prepolovi trajanje većine programa. Doduše, ne znam da li i osnovni modeli imaju to.Naravno da imaju ali beli , na 60 - 3,5 sata a sareni, na 60-4,5h. To su programi koje koristim,ostali mi nisu bitni.
Ukoliko se odlucis za kupovinu, ili znas nekog ko je kupio, podeli utiske posto sam zainteresovan za ovaj model.Dajte neku preporuku za masinu od ~7kg, do 60 - 70.000? Znam da su one Bosch Exclusive dobre...
Edit
Citam sad temu unazad, dakle Exclusive je forica. Svakako bih uzeo Bosch. Vidim pozitivna iskustva sa ovim modelom:
BOSCH WAN28160BY
Ma pored tih naravno da imaju i skro duplo kraci programi .Naravno da imaju ali beli , na 60 - 3,5 sata a sareni, na 60-4,5h. To su programi koje koristim,ostali mi nisu bitni.
Imaju tu opciju i jeftinije gorenje mašine, ja sam moju prošle godine platio 27000.Gorenje (barem skuplji modeli) ima Time Care opciju koja manje više prepolovi trajanje većine programa. Doduše, ne znam da li i osnovni modeli imaju to.
Zanimljivo. To bi značilo da sav prašak sa prvom vodom ide "na jednu tačku" umesto da se razmeša u startu.Mana gorenje mašina barem ovu koju ja imam je loše rešen način primanja prve vode, kada prima vodu bubanj se ne okreće nego tek kada mašina primi vodu i kada je mašina punija i veš bude pamučni on upije svu vodu i pitanje je da li se onaj u sredini nakvasi, pa ja kada primi vodu dospem od 2 do 6 litara vode.
Nije baš tako, prva voda krene u skroz desnu stranu fioke i primi neki litar , onda tu stane i krene da prima u deo fioke gde je prašak tako da je to dobro ne ode prašak skroz na dno kazana. I tako primi jedan deo vode i stane i krene da okreće bubanj ali samo u jednu stranu nekih 5 minuta onda stane i ćuti dva tri minuta pa opet prima vodu a bubanj ponovo ne okreće, napuni koliko treba i kreće da pere. E sad tada se desi kada je takav veš koji dosta upije vodu da se bućkanje više nečuje i ja dosipem.Zanimljivo. To bi značilo da sav prašak sa prvom vodom ide "na jednu tačku" umesto da se razmeša u startu.![]()
To mi je malo verovatno jer ta masina radi cca 15 god. Verujem da bi se hladan lem pokazao ranije.Pre će biti neki hladni lem u pitanju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari