Sa izjavom polu Indesit zelis da mi kazes ne vredi popravljati, losiji kvalitet?Taj model sto ti imas je polu Indesit.Moguce je da si je uzeo kada nije bila promocija 5 godina garancije,a za motor stalno daju 10 godina sad vidim i 20 godina daju na motor koji nema kais kao Lg.
Jel to neko mozda zna po modelu ili mora majstor da pogleda?Ako se bubanj rastura kao u videu gore lageri se lako menjaju, ako mora bubanj da se seče to je dodatni posao, posebno je rizično njegovo lepljenje prilikom sklapanja bubnja, jer ako kasnije procuri može nakvasiti pumpu za vodu i da strada pumpa i programator.
Hvala svima na odgovorima, bas ste mi pomogliKod Whirlpool se sece.Zavisi isto i do silikona. Takodje se moze zalepiti sa pp elektrodama i pistoljem za vruc vazduh, a moze i da odneses kod ljudi sto vare plastiku i ostalo samo je pitanje koliko ce to da kosta .
Nema veze sa centrifugom nego su lageri losijeg kvaliteta u novijim masinama.Ako želite da vam lageri duže traju smanjite brzinu centrifuge na najmanju, stare mašine su centrifugu vrtele na 400 obrtaja, ja moju gorenje uvek podesim na 600 i veš odlično ocedjen.
Kako se bubanj može otvoriti se vidi kada se skine gornji poklopac, ako se napred vide šrafovi taj se rastavlja, ako šrafova nema mora da se seče.
To sto imam garanciju 5god ne znaci da se nece kvariti za to vreme.iskreno, ne opravdava cinjenicu da imas samo dve godine garancije umesto 5. popravice je sad, ali sta ce jos da se desi za naredne 3 godine? kod nekog drugog bi bio pokriven 5 i miran si. ja se nesto mislim... pomiris se sa time da svakih 5 godina kupujes masinu, ne razmisljas o servisu, majstorima, kad napuni peti rodjendan ide napolje radila ne radila, i gotova prica, uvek imas novo.
Apsolutna istina. U današnje vreme najduže garancije vrlo često daju za najlošije uređaje. Gde je tu računica, ne znam, osim ako nije plan da poprave 1-2 puta i onda da zavlače i iznalaze opravdanja da je korisnik kriv, sve dok kupac prosto ne izgubi živce.Tako da garancija od kolko god godina na zalost ne znaci kvalitet, cist marketing i navlakusa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari