Šta je novo?

Veš mašine

Došao je i taj dan, konačno, da mi je crkla stara Gorenje mašina.
Čitam forum, gledam ponudu i ipak bih zamolio malu pomoć oko izbora sledeće mašine.
Računam da bi najbolje bilo da kupim nešto iz srednje cenovne klase (oko 60.000 na primer).
Video sam BOSCH WAN28266 na An....u za 55.000. Isti proizvođač, nešto bolja mašina WGG242Z2 je oko 63-65.000.
Vidim da je u suštini razlika da li je serija 2 ili serija 4, plus neke finese.
Da li vredi dodatno platiti 10.000?
Da li ima neko preporuku u sličnom rangu cena za drugu mašinu?

Došao je i taj dan, konačno, da mi je crkla stara Gorenje mašina.
Čitam forum, gledam ponudu i ipak bih zamolio malu pomoć oko izbora sledeće mašine.
Računam da bi najbolje bilo da kupim nešto iz srednje cenovne klase (oko 60.000 na primer).
Video sam BOSCH WAN28266 na An....u za 55.000. Isti proizvođač, nešto bolja mašina WGG242Z2 je oko 63-65.000.
Vidim da je u suštini razlika da li je serija 2 ili serija 4, plus neke finese.
Da li vredi dodatno platiti 10.000?
Da li ima neko preporuku u sličnom rangu cena za drugu mašinu?
Ja da kupujem za taj iznos Bosch i to jeftiniju. Pogledati samo opcije pranja programe da li ima razlike ako jeftinija ima sve što ti treba jeftiniju.

Ljudi,treba mi pomoc.Uzeo sam Electrolux ves masinu pa ko je ima da mi pripomogne.Stavim program na Eco 40-60 i pere plavi ves skoro 3 sata.Ok,razumem da se time stedi struja.A na koju opciju da prebacim da mi brze opere?I na koju opciju stavljate beli a na koju plavi ves?Na opciju COTTONS moze i beli i obojeni pamuk i kako npr da podesim temp?Glavno pitanje je na koju opciju stavljate kad perete beli a na koju opciju plavi ves?Ove specijalne opcije nisam ni zagledao.

Na pogresnom forumu pitas, ovo nije nedeljno popodne sa Leom Kis i kako oprati ves. Procitaj uputstvo, ako ti nije jasni i posle toga. Moze ti izaci Electrolux servis na lice mesta da obuce za koriscenje 4.200 sat vremena obuke.

Nazad
Vrh Dno