Bosch nikada nije davao produženu garanciju.
HEJ Evo Boša sa 2+3 na jednoj od prpdavnica...Kako nije, jeste sigurno, nije moguce da nije bilo po ovim velikim prodavnicama 2+3 ???!
Moja Bosch WGG14403BY ima 10 godina garancije na motorKako nije, jeste sigurno, nije moguce da nije bilo po ovim velikim prodavnicama 2+3 ???!
Motor zadnji ode zato i daju svi po 10-15 god garancije, elektronika je problemMoja Bosch WGG14403BY ima 10 godina garancije na motor![]()
Kako da po modelu prepoznam da je serija 5 , ne vidim u imenu broj 5 ili nešto ?Od Hajera za preporuku je serija 5, ali ne znam da li ti cena odgovara. Bolja je od Gorenja u svakom pogledu.
WGG je oznaka za seriju 6 .Kako je Bosch WGG244F3BY serije 6 , gde to stoji u oznaci... ?
Naravno, odredi budžet i kupi.VIdećemo kakav momenat za kupovinu bude , razlika u ceni u odnosu na gorenje je u startu 250 € što nije malo..... Thmnia
Ja sam imao sreće pa sma je pazario na popustu za 56.000,popust je bio celih 20.000 u Gigatronu tada I naručio sam je odmah. Tako da gledaj i prati te popuste i možda zakačis nešto povoljnije nego što je sada.VIdećemo kakav momenat za kupovinu bude , razlika u ceni u odnosu na gorenje je u startu 250 € što nije malo..... Thmnia
Koristim gorenje,doduše ne taj model već WPNEI94A1SWIFI sa nekim dodatnim funkcijama u odnosu na tu 94bs,ali i manjom dubinom bubnja 5,6cm.U potrazi sam za mašinom za veš , ali ostadoh iznenađen koliko cene variraju....
Za neke mašine koje su članovi ovde predlagali recimo u martu ove godine cene su otišle za 20% gore ? Neverovatno za tržište veš mašina, makar meni.
Ako gledam "budget" varijantu išao bih na Gorenje WNEI94BS.
Vredi li doplatiti za recimo Haier HW80-B14939-S ? Na primer po karakteristikama je tiša od Gorenja osetno, ili neki drugi Haier ?
Bosch mi se jako dopada i vidim da je hvalite, ali stvarno sad ne bih mogao da dam 70 ili 80+ hiljada za mašinu za veš..... vidim da je kod nas serija 6 uglavnom sa 1200 rpm pa ne znam jel to generalno slučaj ?
Odlicna.Razlika je u tome sto WGG244F3BY ima autodoziranje koja je glupost.Sta mislite o ovoj veš mašini BOSCH WGG244Z5BY po ceni od 64.999din (73.999din)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari