Bosch nikada nije davao produženu garanciju.
HEJ Evo Boša sa 2+3 na jednoj od prpdavnica...Kako nije, jeste sigurno, nije moguce da nije bilo po ovim velikim prodavnicama 2+3 ???!
Moja Bosch WGG14403BY ima 10 godina garancije na motorKako nije, jeste sigurno, nije moguce da nije bilo po ovim velikim prodavnicama 2+3 ???!
Motor zadnji ode zato i daju svi po 10-15 god garancije, elektronika je problemMoja Bosch WGG14403BY ima 10 godina garancije na motor![]()
Kako da po modelu prepoznam da je serija 5 , ne vidim u imenu broj 5 ili nešto ?Od Hajera za preporuku je serija 5, ali ne znam da li ti cena odgovara. Bolja je od Gorenja u svakom pogledu.
WGG je oznaka za seriju 6 .Kako je Bosch WGG244F3BY serije 6 , gde to stoji u oznaci... ?
Naravno, odredi budžet i kupi.VIdećemo kakav momenat za kupovinu bude , razlika u ceni u odnosu na gorenje je u startu 250 € što nije malo..... Thmnia
Ja sam imao sreće pa sma je pazario na popustu za 56.000,popust je bio celih 20.000 u Gigatronu tada I naručio sam je odmah. Tako da gledaj i prati te popuste i možda zakačis nešto povoljnije nego što je sada.VIdećemo kakav momenat za kupovinu bude , razlika u ceni u odnosu na gorenje je u startu 250 € što nije malo..... Thmnia
Koristim gorenje,doduše ne taj model već WPNEI94A1SWIFI sa nekim dodatnim funkcijama u odnosu na tu 94bs,ali i manjom dubinom bubnja 5,6cm.U potrazi sam za mašinom za veš , ali ostadoh iznenađen koliko cene variraju....
Za neke mašine koje su članovi ovde predlagali recimo u martu ove godine cene su otišle za 20% gore ? Neverovatno za tržište veš mašina, makar meni.
Ako gledam "budget" varijantu išao bih na Gorenje WNEI94BS.
Vredi li doplatiti za recimo Haier HW80-B14939-S ? Na primer po karakteristikama je tiša od Gorenja osetno, ili neki drugi Haier ?
Bosch mi se jako dopada i vidim da je hvalite, ali stvarno sad ne bih mogao da dam 70 ili 80+ hiljada za mašinu za veš..... vidim da je kod nas serija 6 uglavnom sa 1200 rpm pa ne znam jel to generalno slučaj ?
Odlicna.Razlika je u tome sto WGG244F3BY ima autodoziranje koja je glupost.Sta mislite o ovoj veš mašini BOSCH WGG244Z5BY po ceni od 64.999din (73.999din)
Ja sam se raspitivao s obzirom da sam kupio LG_a pre 20_ak dana i rekose mi samo da skinem onaj sertifikat i ako se na njemu nalazi model masine to je to. A vazilo je do 30_og septembra ( ne znam da li je prroduzeno).Isto pitanje za LG?
Produzena grancija 5g?
Jel treba joü nesto ili je dovoljan samo onaj sertifikat?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari